Τρίτη, Μαρτίου 7

«Αστακός» το κέντρο της Αθήνας για τις συγκεντρώσεις της Τετάρτης - Στο κέντρο επιχειρήσεων ο Λ. Οικονόμου

 «Αστακός» το κέντρο της Αθήνας για τις συγκεντρώσεις της Τετάρτης - Στο κέντρο επιχειρήσεων ο Λ. Οικονόμου

Σε συναγερμό έχει τεθεί για αύριο η ελληνική αστυνομία ενόψει των συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών. Περίπου τέσσερις χιλιάδες αστυνομικοί θα διατεθούν για την ομαλή και ειρηνική διεξαγωγή των συγκεντρώσεων ενώ στο κέντρο επιχειρήσεων της Γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής θα βρίσκεται ο υφυπουργός προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και ο αρχηγός της αστυνομίας Αντιστράτηγος Κ. Σκουμας.

Στο μεταξύ, στο σημερινό ραντεβού μεταξύ συνδικάτων και ηγεσίας Υπουργείου προστασίας του Πολίτη, δεν εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων. Ωστόσο, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του υφυπουργού προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγού της αστυνομίας με εκπροσώπους των συνδικάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε σύσταση για... κλειστά εμπορικά καταστήματα με τον φόβο επεισοδίων ενώ την ίδια ώρα η οδός Πανεπιστημίου, όπου τα έργα ανάπλασης μοιάζουν με το… Γεφύρι της Άρτας. Την περασμένη Κυριακή αποδείχτηκε η καλύτερη... αποθήκη πετρών για τις ομάδες των ταραξιών.

Οι συγκεντρώσεις και οι πορείες της Τετάρτης

Εν τω μεταξύ από τις 12 το μεσημέρι κι έπειτα θα κορυφωθούν οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας, από χιλιάδες πολίτες που θα διαμαρτυρηθούν για την  τραγωδία στα Τέμπη.

Αναλυτικότερα στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, υπάρχει η συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, ενώ την ίδια ώρα στα Προπύλαια θα συγκεντρωθεί το ΠΑΜΕ. Στις 12.30 Κλαυθμώνος θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ, ενώ μισή ώρα νωρίτερα από τα Προπύλαια θα ξεκινήσουν την δική τους πορεία οι μαθητές όλων των βαθμίδων και οι φοιτητές. Οι συγκεντρώσεις θα κορυφωθούν στις 13:00 με τη μεγάλη πορεία που θα καταλήξει στην πλατεία Συντάγματος έξω από τη Βουλή και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς την οδό Πανεπιστημίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .