Τρίτη, Μαρτίου 7

ΤΕΜΠΗ: ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ – ΦΑΝΕΡΑ ΧΕΣΜ#ΝΟΙ, ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟ «ΤΕΜΠΗ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»! ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ!

ΕΓΚΛΗΜΑ

Οι απαράδεκτοι χειρισμοί της κυβέρνησης σχετικά με το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών συνεχίστηκαν χθες με την επίσκεψη του Γιώργου Γεραπετρίτη στη Λάρισα.

Ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα υποδομών και μεταφορών, μετά την παραίτηση του Κώστα Αχ. Καραμανλή μετέβη χθες, σχεδόν εν κρυπτώ, στη θεσσαλική πρωτεύουσα, ενώ δεύτερος σταθμός της περιοδείας του είναι η Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Γεραπετρίτης επέλεξε να κινηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αντιθέτως, επισκέφτηκε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και στη συνέχεια από κοινού επισκέφτηκαν τον ΟΣΕ στη Λάρισα, το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης και το σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ο υπουργός δεν ενημέρωσε τα ΜΜΕ για το πρόγραμμα της επίσκεψής του, δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι, κάμερες ή δηλώσεις, οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι, επιεικώς, δεν αισθάνεται άνετα με την επαφή του με εκπροσώπους του Τύπου, πολλώ δε μάλλον με πολίτες.

Στη σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην οποία έλαβαν, επίσης, μέρος ο υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ Στέλιος Τριαντόπουλος, ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος, ο διοικητής στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Θεσσαλίας Νίκος Μητσιογιάννης, ο επικεφαλής της Ομάδας Αναγνώρισης Θυμάτων Καταστροφών κ. Θεμελης και εκπρόσωπος της Hellenic Train.

Στα γραφεία του ΟΣΕ, ο υπουργός επισκέφθηκε το γραφείο του σταθμάρχη, ενώ στο νοσοκομείο της πόλης ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας των τραυματιών και τις ενέργειες του προσωπικού τις πρώτες ώρες της τραγωδίας.

Στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη οι υπεύθυνοι των συνεργείων τον ενημέρωσαν για την απομάκρυνση των βαγονιών και των υπολειμμάτων της αμαξοστοιχίας και για τις εργασίες αποκατάστασης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υποδομών, σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο κ. Γεραπετρίτης αναμένεται να επισκεφτεί τον σταθμό τηλεδιοίκησης ΤΧ-1, ενώ για αύριο, στις 12 το μεσημέρι, έχει προαναγγείλει ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, στην έδρα του υπουργείου.

Το διαδίκτυο έχει πέσει με τις βρισιές εναντίον της μαφίας

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%95%ce%9c%ce%a0%ce%97-%ce%a3%ce%a4%ce%91-%ce%9a%ce%a1%ce%a5%ce%a6%ce%91-%ce%a0%ce%97%ce%93%ce%95-%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%9d-%ce%a4%ce%9f%ce%a0%ce%9f-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%95%ce%93%ce%9a%ce%9b/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .