Τρίτη, Μαρτίου 7

Tο «Ράδιο Αρβύλα» «κλωτσάει» δυνατά την κυβέρνηση για τα Τέμπη: Μία συγκλονιστική εκπομπή του Α.Κανάκη και των συνεργατών του

«Δεν δέχομαι τη συγνώμη σου Κ.Μητσοτάκη»

Tο «Ράδιο Αρβύλα» «κλωτσάει» δυνατά την κυβέρνηση για τα Τέμπη: Μία συγκλονιστική εκπομπή του Α.Κανάκη και των συνεργατών του
Ο Αντώνης Κανάκης παρουσίασε χθες μία συγκλονιστική εκπομπή και «κλώτσησε» δίχως έλεος την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το έγκλημα των Τεμπών.

Ιδιαίτερα στάθηκε στη συγγνώμη που ανάρτησε ο πρωθυπουργός στο Facebook για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους και δεν «μάσησε» τα λόγια του.

«Όχι, η τραγωδία δεν οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, είστε ανίκανοι. Δεν δέχομαι τη συγνώμη σου. Ψάχνω να βρω έναν λόγο να την δεχτώ αλλά δεν βρίσκω».

«Τι να την κάνουμε τη συγγνώμη σου ακριβώς;»

 

 

Ο Αντώνης Κανάκης, με την έναρξη της εκπομπής, ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό πως μετά από αυτή την τραγωδία, το ύφος του “Ράδιο Αρβύλα” δεν θα μπορεί να είναι ξανά το ίδιο.

«Το Ράδιο Αρβύλα θα είναι μια εκπομπή που απλά θα επικοινωνήσουμε και θα εκφράσουμε όλα όσα κι εσείς σκέφτεστε. Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση σε αυτήν τη χώρα. Ελπίζω να είμαστε”, είπε στην αρχή της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης.

Και συνέχισε: “Ζητάω χίλια συγγνώμη από τη ροή του σταθμού. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε και να υπάρχει διάλειμμα για διαφημίσεις.

Έχουμε πρόβλημα υπαρξιακό, μας είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε το ‘Ράδιο Αρβύλα’ αυτή τη σεζόν. Εμείς τελειώνουμε νωρίτερα όπως γνωρίζετε, πέρυσι λέγαμε ‘Θεέ μου πότε θα τελειώσουμε’, ενώ μας αρέσει η επικοινωνία μαζί σας. Αλλά, θυμάστε τι επικρατούσε, έπρεπε να συνειδητοποιήσουμε τι επικρατεί γύρω μας, δεν θέλαμε να υπάρχουμε”.

Για ακόμα μία φορά, στο τέλος της δικής μας σεζόν νιώθουμε ότι μπορεί η ζωή να συνεχίζεται, μπορεί το κλίμα να ανατραπεί.

Απ’ ό,τι βλέπουμε κάνουν ό,τι μπορούν όλοι τους για να ανατραπεί το κλίμα, για να επιστρέψουμε σε αυτήν τη χαζοχαρούμενη κανονικότητα.

Μην ξεχνάμε ότι μέσα στο πλαίσιο του τριήμερου πένθους, άρχισε ήδη η επιστροφή στην κανονικότητα, έπαιζε κανονικά το Survivor.

Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, αυτή η χαζοχαρούμενη κανονικότητα, η κανονικότητα της λοβοτομής, βολεύει και τους πολιτικούς, και τα κέρδη. Η στεναχώρια δεν έχει πολλές διαφημίσεις.

Εμείς δεν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, μας είναι αδύνατον να κάνουμε το “Ράδιο Αρβύλα” όπως το κάναμε πριν.

Που δεν ήταν κακό αλλά τώρα δεν γίνεται και δεν μπορούμε και δεν θέλουμε. Δεν θέλουμε να συμμετέχουμε στα συστατικά που θα επιστρέψουν το κόσμο σε αυτήν την κανονικότητα. Δεν θέλουμε να συμμετέχουμε”, σημείωσε ο παρουσιαστής φανερά φορτισμένος.

“Από ό,τι καταλάβαμε από τα μηνύματα, αυτό που είπα ήταν διφορούμενο και πρέπει να το διευκρινίσω. Δεν εννοούσα ότι εξαφανιζόμαστε, αλλά ότι το Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να συνεχίσει στη μορφή που ήταν.

Έχουμε σκέψεις να βγούμε αύριο από το περιβάλλον του Βινυλίου και να κάνουμε κάποιες εκπομπές που δεν θα είναι το Ράδιο Αρβύλα όπως το ξέραμε”, κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο Αντώνης Κανάκης φανερά εκνευρισμένος με τα όσα ακολούθησαν την τραγωδία στα Τέμπη και τα όσα είπαν ορισμένοι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι αλλά και πολιτικοί μετά το τραγικό αυτό περιστατικό, σε αρκετά σημεία της εκπομπής ξέσπασε, και ιδιαίτερα κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Αρη Πορτοσάλτε και κατά του Αδωνι Γεωργιάδη,

Ο παρουσιαστής του “Ράδιο Αρβύλα”, ξέσπασε, αγανακτισμένος, για τα όσα είπε ο Αρης Πορτοσάλτε για το δυστύχημα στα Τέμπη.

“Αυτό που είναι χυδαίο είναι ότι τολμάς να κάνεις αυτούς τους συμψηφισμούς αυτήν την ώρα (σ.σ. για το Μάτι), ξεκινάς να λες ότι δεν είναι της στιγμής, αλλά το λες. Αν δεν είναι της στιγμής, βούλωσέ το, μην το λες…”.

Παρακάτω σε ένα δεύτερο απόσπασμα, ο Αντώνης Κανάκης είπε: “Επικοινωνούν αυτοί οι άνθρωποι με τον εγκέφαλό τους; Δηλαδή γ…ώ τις γραβάτες σας, τα σακάκια σας, τα πτυχία σας, τις θέσεις σας, την μούρη που πουλάτε οι δημοσιογράφοι οι έγκριτοι και σκ…ά στα μούτρα σας. Καταλάβατε; Για αυτό δεν θέλουμε να βγαίνουμε”, είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης Ποροσάλτε είχε δηλώσει στην ΕΡΤ: “Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια.

Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά.

Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα”, ήταν τα λόγια του Άρη Ποστοσάλτε, ενώ την ίδια άποψη διατύπωσε και στο δελτίο του ΣΚΑΪ.


Όπως ήταν αναμενόμενο η εκπομπή, έγινε πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες να στρέφουν τα «βέλη» τους κατά της κυβέρνησης, και εγκωμιάζοντας τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .