Κυριακή, Μαρτίου 5

Ένταση με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας


Ένταση με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Διονυσόπουλος

Φωτογραφίες - Βίντεο: Γιώργος Δαγαλάκης

Επεισόδια ξέσπασαν στην πλατεία Συντάγματος μετά το τέλος της συγκέντρωσης για τα θύματα της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής ξέσπασαν επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος μακριά από τον κύριο όγκο της συγκέντρωσης για το δυστύχημα στα Τέμπη, η οποία ήταν ειρηνική και είχε

μεγάλη συμμετοχή με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για συμμετοχή τουλάχιστον 12.000 ανθρώπων.

Η ένταση άρχισε στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος. Ομάδα αγνώστων, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και πέτρες στην κάτω πλευρά της πλατείας, και οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με τη ρίψη χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στη συνέχεια προς την Ομόνοια, ενώ η ατμόσφαιρα στο κέντρο έγινε αποπνικτική από τους καπνούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν εκρήξεις από την Ομόνοια.

Περισσότερα σε λίγο...

https://www.zougla.gr/greece/article/tempi-episodia-sto-sintagma-meta-tin-liksi-tou-silalitiriou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.