Κυριακή, Μαρτίου 5

Ένταση με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας


Ένταση με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Διονυσόπουλος

Φωτογραφίες - Βίντεο: Γιώργος Δαγαλάκης

Επεισόδια ξέσπασαν στην πλατεία Συντάγματος μετά το τέλος της συγκέντρωσης για τα θύματα της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής ξέσπασαν επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος μακριά από τον κύριο όγκο της συγκέντρωσης για το δυστύχημα στα Τέμπη, η οποία ήταν ειρηνική και είχε

μεγάλη συμμετοχή με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για συμμετοχή τουλάχιστον 12.000 ανθρώπων.

Η ένταση άρχισε στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος. Ομάδα αγνώστων, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και πέτρες στην κάτω πλευρά της πλατείας, και οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με τη ρίψη χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στη συνέχεια προς την Ομόνοια, ενώ η ατμόσφαιρα στο κέντρο έγινε αποπνικτική από τους καπνούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν εκρήξεις από την Ομόνοια.

Περισσότερα σε λίγο...

https://www.zougla.gr/greece/article/tempi-episodia-sto-sintagma-meta-tin-liksi-tou-silalitiriou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .