Κυριακή, Μαρτίου 5

Τι να πεις γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Τελειώνουν και οι λέξεις.

Τα συστήματα ασφαλείας των σιδηροδρόμων τα θυμήθηκες αφού, με την απραξία, την αμέλεια, την ανικανότητα, την ολιγωρία, τη συγκάλυψη και την ανυπαρξία σου, πήρες στον λαιμό σου δεκάδες αθώες ψυχές!

Μητσοτάκης για Τέμπη: «Συγγνώμη στους συγγενείς των θυμάτων – Δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από το ανθρώπινο σφάλμα»

Στο διάγγελμά του τα έριξε όλα στον σταθμάρχη. Πέντε μέρες μετά, επειδή κινδυνεύει η καρέκλα του από την οργή, ζητάει συγγνώμη ο γνωστός κυριακάτικος λογογράφος του στο fb. Κι αντί να αναλογιστεί τα λάθη του, κάνει διασπορά ευθύνης σε όλους.

Να πάτε σπίτια σας να τα κάνετε μπάχαλο!!


Φύγετε από την πολιτική – ΔΕΝ σας πρέπει το κοινό καλό….!!

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΓΙΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ! ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ! ΕΤΣΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ? ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ!

Τα εμβολιαστικά κέντρα τα ετοίμασες σε χρόνο dt!
Τις εκκλησίες τις έκλεισες σε χρόνο dt!
Τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους τα εφάρμοσες σε χρόνο dt!
Την ψηφιακή ”αναβάθμιση & ολοκλήρωση” για την είσπραξη των ληστρικών φόρων, την πραγματοποίησες σε χρόνο dt!
Τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, γύφτων και άλλων ”ευπαθών ομάδων” τα νομοθέτησες επίσης σε χρόνο dt.
Τις Mega-δομές λαθρομεταναστών τις ολοκλήρωσες σε χρόνο dt!
Την άμυνα των νησιών μας την κατήργησες σε χρόνο dt!
Την εντολή των ”συμμάχων” για αποστολή κρίσιμου αμυντικού υλικού της χώρας την εκτέλεσες σε χρόνο dt!
Τα συστήματα ασφαλείας των σιδηροδρόμων τα θυμήθηκες αφού, με την απραξία, την αμέλεια, την ανικανότητα, την ολιγωρία, τη συγκάλυψη και την ανυπαρξία σου, πήρες στον λαιμό σου δεκάδες αθώες ψυχές!
Πάρε λοιπόν την υποκριτική ”ΣΥΓΝΩΜΗ” σου, την θλιβερή ύπαρξή σου, την επίσης θλιβερή, αστεία & επικίνδυνη κυβέρνησή σου και μαζί με όλους τους απατεώνες προκατόχους σου ξεκουμπιστείτε από τη χώρα μας, μήπως και καταφέρουμε να επιβιώσουμε οι υπόλοιποι…

https://www.ksipnistere.com/2023/03/%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ac%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b9.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .