Κυριακή, Μαρτίου 5

Πατέρας αγνοούμενου κατά Πορτοσάλτε, Τσίμα: Ας έπαιρναν το τραίνο να πάνε στα Τέμπη να καούν

Πατέρας αγνοούμενου κατά Πορτοσάλτε, Τσίμα: Ας έπαιρναν το τραίνο να πάνε στα Τέμπη να καούν

Τα απαράδεκτα σχόλια των δημοσιογράφων του Σκάι Παύλου Τσίμα και Άρη Πορτοσάλτε ότι για να φτιάξει το σιδηροδρομικό δίκτυο στην Ελλάδα έπρεπε να γίνει μία θυσία στηλίτευσε κατά τη διάρκεια της σημερινής πρωινής εκπομπής του ίδιου καναλιού, ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας αγνοούμενου από την τραγωδία των Τεμπών.

«Eίδα χτες έναν συνάδελφό σας στο κανάλι σας να λέει ότι έπρεπε να γίνει μια θυσία. Δηλαδή τι εννοούσε; Ποια θυσία έπρεπε να γίνει; Αν ήθελε αυτός, ας έπαιρνε την οικογένειά του, τα παιδιά του, τους φίλους του και ας έπαιρναν το τραίνο να πάνε στα Τέμπη να καούν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ασλανίδης (στο 10:33 του βίντεο) «φωτογραφίζοντας» τους δύο δημοσιογράφους.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Τσίμας σε σχόλιο του (σ.σ. με το οποίο σημειωτέον συμφώνησε και η Σία Κοσιώνη – στο 3:27 στο δεύτερο βίντεο) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι την περασμένη Τετάρτη αναφερόμενος στα δύο δυστυχήματα που έγιναν στα Τέμπη στο παρελθόν (το 1999 με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και το 2003 με το σχολικό λεωφορείο) είπε χαρακτηριστικά: «Ο θάνατος τους δεν πήγε εντελώς χαμένος!!! Γιατί ακριβώς με τα δύο αυτά συγκλονιστικά γεγονότα έγινε μια τεράστια εθνική κινητοποίηση. Αυτό (σ.σ. η τραγωδία στα Τέμπη) μπορεί να είναι το σημείο τομής, ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει επιτέλους ξανά σιδηρόδρομο που να λειτουργεί καλά και να λειτουργεί ασφαλώς»Ενώ ο Άρης Πορτοσάλτε συμπλήρωσε: «Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».

https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/pateras-agnooymenoy-kata-portosalte-tsima-as-epairnan-to-traino-na-pane-sta-tempi-na-kaoyn/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .