Πέμπτη, Μαρτίου 16

Ο Ν.Μουτσινάς εκτός ΣΚΑΪ μετά τις δηλώσεις του κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη: «Δεν με διώχνουν, είναι δική μου απόφαση»

Οργή στο Τwitter για τις φήμες αποχώρησης του

Ο Ν.Μουτσινάς εκτός ΣΚΑΪ μετά τις δηλώσεις του κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη: «Δεν με διώχνουν, είναι δική μου απόφαση»
Την πόρτα της εξόδου φαίνεται πως έδειξε το πρωθυπουργικό γραφείο στον Νίκο Μουτσινα και στην μεσημεριανή του εκπομπή, «Καλό μεσημεράκι» μετα τις θέσεις του κατα της κυβερνησης για το έγκλημα των Τεμπών που στοίχησε τη ζωή σε 57 άτομα. 

Ο παρουσιαστής από την πρώτη κιόλας εκπομπή που βγήκε στον αέρα μετά το φονικό δυστύχημα, δεν «μάσησε» τα λόγια του αν και βρίσκεται υπό την τηλεοπτική στέγη του ΣΚΑΪ.

Κυκλοφορεί στους ίδιους διαδρόμους με τον Άρη Πορτοσάλτε που υποστήριξε πως τα δυστυχήματα είναι… θυσίες(!) για να βελτιωθούμε, όπως τα προηγούμενα δυστυχήματα των Τεμπών και του Σάμινα.


 

Κυκλοφορεί στους ίδιους διαδρόμους με τον Βασίλη Χιώτη, τον διευθυντή του ΣΚΑΪ 100,3 ο οποίος μία μόλις ημέρα από το τραγικό δυστύχημα και ενώ οι μανάδες των θυμάτων έψαχναν τα παιδιά τους για να τα κηδεύσουν, εξέφραζε την αγωνία του για το πόσο θα κοστίσει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη η συγκεκριμένη τραγωδία.

Σε αυτούς τους διαδρόμους μάλλον δεν χωράνε όλοι.

Το κλίμα ήταν «βαρύ» αφού ο Νίκος Μουτσινάς πήρε το μέρος του Αντώνη Κανάκη μετά την στοχοποίηση τους από την ΕΣΗΕΑ.

Η παρέμβαση του πρωθυπουργικού γραφείου καίρια και άμεση… και κάπως έτσι δήλωσε πως σταματάει τις εκπομπές του!

Σταματάει μετά από δική του απόφαση όπως ανέφερε, και σίγουρα κανείς δεν πείστηκε αφού στο Twitter η οργή για άλλη μια φορά ξεχείλισε κάνοντας λόγω για την ελευθερία του Τύπου…

Όπως ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς:

«Είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω. Έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση αρχικά και κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΙ, εκτός κι αν δεν μου το έχουν πει και κάνω το βλάκα αυτή τη στιγμή. Συνήθως δεν μιλάω, αλλά τώρα θα μιλήσω. Δεν ισχύει καθόλου. Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου.

Σας έχω όλους τακτοποιημένους, σας έχω γράψει από ένα εξοχικό να καθίσετε και να περάσετε τη ζωή σας σαν άνθρωποι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε επίσης: «Θα τα πω και παρακάτω, απλά κάπως ήταν λίγο απότομο και άγριο όλο αυτό που έγινε. Δεν υπάρχει λόγος για το συγκεκριμένο θέμα γιατί δεν είναι αλήθεια».

https://www.pronews.gr/lifestyle/tileorasi/o-n-moutsinas-epivevaiose-pos-tha-meinei-ektos-tileorasis-ti-nea-sezon-den-me-dioxnoun-einai-diki-mou-apofasi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .