Πέμπτη, Μαρτίου 9

ΚΚΕ για έγκλημα στα Τέμπη: «Ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι μπορούν να συγκαλύπτουν τις αιτίες και τους ενόχους»

«Απέτυχαν οικτρά να εμποδίσουν τις μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού και της νεολαίας»

ΚΚΕ για έγκλημα στα Τέμπη: «Ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι μπορούν να συγκαλύπτουν τις αιτίες και τους ενόχους»
Κατά της κυβέρνησης στρέφεται το ΚΚΕ σχολιάζοντας την εισήγηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο υπουργικό συμβούλιο την Πέμπτη (9/3).

«Αφού απέτυχαν οικτρά να εμποδίσουν τις μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού και της νεολαίας, τώρα προσπαθούν ξεδιάντροπα να τις φέρουν στα ”μέτρα” τους, αλλοιώνοντας το ίδιο το περιεχόμενό τους» αναφέρει.

  «Αφού απέτυχαν οικτρά να εμποδίσουν τις μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού και της νεολαίας, τώρα προσπαθούν ξεδιάντροπα να τις φέρουν στα ”μέτρα” τους, αλλοιώνοντας το ίδιο το περιεχόμενό τους»


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Αφού απέτυχαν οικτρά να εμποδίσουν τις μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού και της νεολαίας, τώρα προσπαθούν ξεδιάντροπα να τις φέρουν στα ”μέτρα” τους, αλλοιώνοντας το ίδιο το περιεχόμενό τους.

Είναι, μάλιστα, τέτοια η υποκρισία του κυρίου Μητσοτάκη, που έφτασε στο σημείο να προσπαθεί να φορτώσει το σημερινό σάπιο κι εγκληματικό κράτος γενικά σε κάποιες ”παθογένειες” και ”συντεχνίες” και πάνω απ’ όλα στους ίδιους τους εργαζόμενους, ενώ πρόκειται για το κράτος του κεφαλαίου και του κέρδους που υπηρετεί η κυβέρνησή του, όπως και όλες οι προηγούμενες. Και φυσικά, προσπαθεί στο όνομα δήθεν της ”αλλαγή” αυτού του κράτους, να αθωώσει και να συνεχίσει την ίδια -στην ουσία- πολιτική που οδήγησε στο έγκλημα στα Τέμπη.

pronews.gr στο Instagram

Ματαιοπονούν, αν νομίζουν ότι θα μπορούν πλέον να συγκαλύπτουν τις πραγματικές αιτίες και τους ενόχους. Η λαϊκή και νεανική οργή, αργά ή γρήγορα, θα ανατρέψει και το σημερινό σάπιο κράτος και όσους το υπηρετούν».

 https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kke-gia-egklima-sta-tempi-mataioponoun-an-nomizoun-oti-mporoun-na-sygkalyptoun-tis-aities-kai-tous-enoxous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .