Κυριακή, Μαρτίου 12

Άνοιξε η μεγάλη δημοσκόπηση της «Ζούγκλας»

Άνοιξε η μεγάλη δημοσκόπηση της «Ζούγκλας»

Ενώ βρισκόμασταν στην φάση επεξεργασίας των δεδομένων της υπό εξέλιξη μεγάλης δημοσκόπησης της «Ζούγκλας», συνέβη η γνωστή υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη. Η πολιτική αυτή εμπλοκή προκάλεσε όπως είναι αυτονόητο πολιτικές ασύμμετρες απώλειες ένθεν κακείθεν του πολιτικού σκηνικού. Διακόψαμε τότε την δημοσκόπηση που «έτρεχε» προκειμένου να μετρήσουμε με νέο ερωτηματολόγιο τις τάσεις του εκλογικού σώματος.

Όμως η  τραγωδία στα Τέμπη άλλαξε άρδην όλο το σκηνικό. Για ολόκληρα εικοσιτετράωρα η κοινωνία και κατά συνέπεια και η πολιτική ζωή πάγωσαν. Νέες καταστάσεις. Αποκαλύψεις για την κατάντια του σιδηροδρομικού δικτύου. Τεράστια συναισθηματική φόρτιση της κοινής γνώμης. Σύγχυση. Πολλά νέα ερωτήματα. Ποιος ευθύνεται για το πολύνεκρο δυστύχημα και ποιο μερίδιο της ευθύνης του αναλογεί; Ποιο είναι το πολιτικό κόστος για τον πολιτικό κόσμο;  

Η νέα Δημοσκόπηση στη «Ζούγκλα» επιχειρεί να καταγράψει ό,τι συνέβη τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Θα έχουμε με αυτόν τον τρόπο την πολιτική «περιγραφή» δύο περιόδων, προ και μετά Τεμπών και θα προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε τα ευρήματα με την βοήθεια της επιστημονικής ομάδας με την οποία συνεργαζόμαστε.

Θα δείτε πώς και αυτή η  Δημοσκόπηση συμπεριλαμβάνει το ερώτημα για την πρόθεση ψήφου, την καταλληλότητα για πρωθυπουργό και την παράσταση νίκης.

Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή σας σε αυτήν την μέτρηση τόσο ακριβέστερη θα είναι η καταγραφή της πραγματικότητας. Καλή ψήφο λοιπόν.

Πατήστε εδώ για να ψηφίσετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .