Σάββατο, Μαρτίου 11

Πώς είναι σήμερα ο Ριτζ από την "Τόλμη και Γοητεία"

Ο Ρον Μος όταν πρωταγωνιστούσε στην Τόλμη και Γοητεία.
Ο Ρον Μος όταν πρωταγωνιστούσε στην Τόλμη και Γοητεία. RONNMOSS.COM

Ο γόης της δημοφιλούς σειράς της δεκαετίας του '80 Ρον Μος μεγάλωσε και πλησιάζει τα 70.

Το όνομά του έγινε γνωστό στην Ελλάδα την δεκαετία του 80 όταν πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σαπουνόπερα "Τόλμη και Γοητεία".

Ήταν ο Ριτζ, μεγιστάνας της μόδας, ο μεγάλος γιος της οικογένειας Φόρετσερ και σύντροφος της Μπρουκ Λόγκαν, μια σχέση που απασχόλησε πολύ τους τηλεθεατές της σειράς.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αμερικανό ηθοποιό στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου βρέθηκε για την προβολή της ταινίας «Waiting for the Barbarians».


Ο Ρον Μος είναι 67 χρόνων, παραμένει ίδιος, με κάποιες ρυτίδες....

Αν και δεν πρωταγωνιστεί σε κάποια σειρά, εξακολουθεί να είναι δραστήριος καλλιτεχνικά, μιας και εκτός από ηθοποιός είναι και μουσικός.

Μάλιστα, πριν απο λίγες ημέρες εμφανίστηκε στην Ιταλία με συμφωνική ορχήστρα.

Ο Ρον Μος απο πολύ μικρός ήθελε να γίνει μουσικός, όταν στα 11 του είδε τους Beatles σε ένα σόου.

Έμαθε μόνος του κιθάρα, μπάσο και τύμπανα. Αργότερα δημιούργησε μπάντα με φίλους του, η οποία μάλιστα έκανε περιοδίες παίζοντας support σε συναυλίες του Ερικ Κλάπτον και άλλων γνωστών καλλιτεχνών.

Γρήγορα τον κέρδισε η υποκριτική και ξεκίνησε παίζοντας σε ταινίες και  διαφημίσεις μέχρι που του έγινε η πρόταση να πρωταγωνιστήσει στην "Τόλμη και Γοητεία", απ' όπου αποχώρησε μετά από 25 ολόκληρα χρόνια..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .