Σάββατο, Μαρτίου 11

Μεγάλωσε αλλά παραμένει γοητευτικός: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Θορν από τη σειρά «Tόλμη και Γοητεία» (φωτο)

Μεγάλωσε αλλά παραμένει γοητευτικός: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Θορν από τη σειρά «Tόλμη και Γοητεία» (φωτο)

Δεν έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες και δεν είναι σαφές αν εξακολουθεί να επιδιώκει ενεργά την καριέρα του ως ηθοποιός

Για τους θαυμαστές της μακροχρόνιας αμερικανικής σαπουνόπερας «Tόλμη και Γοητεία», ο χαρακτήρας του Θορν Φόρεστερ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της σειράς.

Ο Θορν, που τον υποδύθηκε ο ηθοποιός Κλέιτον Νόρκρος για πάνω από μία δεκαετία, ήταν ο μικρότερος αδελφός του Ριτζ Φόρεστερ και συχνά βρισκόταν στη μέση των πολλών διαφορών και αντιπαλοτήτων της οικογένειας.

Από τότε που έφυγε από τη σειρά, ο Νόρκρος κράτησε σχετικά χαμηλό προφίλ. Δεν έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες και δεν είναι σαφές αν εξακολουθεί να επιδιώκει ενεργά την καριέρα του ως ηθοποιός, αφού οι συμμετοχές του είναι ελάχιστες. Ωστόσο, έχει παραμείνει ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας συχνά ενημερώσεις και φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή.

 


 pronews.gr στο Instagram 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.