Σάββατο, Μαρτίου 11

Μεγάλωσε αλλά παραμένει γοητευτικός: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Θορν από τη σειρά «Tόλμη και Γοητεία» (φωτο)

Μεγάλωσε αλλά παραμένει γοητευτικός: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Θορν από τη σειρά «Tόλμη και Γοητεία» (φωτο)

Δεν έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες και δεν είναι σαφές αν εξακολουθεί να επιδιώκει ενεργά την καριέρα του ως ηθοποιός

Για τους θαυμαστές της μακροχρόνιας αμερικανικής σαπουνόπερας «Tόλμη και Γοητεία», ο χαρακτήρας του Θορν Φόρεστερ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της σειράς.

Ο Θορν, που τον υποδύθηκε ο ηθοποιός Κλέιτον Νόρκρος για πάνω από μία δεκαετία, ήταν ο μικρότερος αδελφός του Ριτζ Φόρεστερ και συχνά βρισκόταν στη μέση των πολλών διαφορών και αντιπαλοτήτων της οικογένειας.

Από τότε που έφυγε από τη σειρά, ο Νόρκρος κράτησε σχετικά χαμηλό προφίλ. Δεν έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες και δεν είναι σαφές αν εξακολουθεί να επιδιώκει ενεργά την καριέρα του ως ηθοποιός, αφού οι συμμετοχές του είναι ελάχιστες. Ωστόσο, έχει παραμείνει ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας συχνά ενημερώσεις και φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή.

 


 pronews.gr στο Instagram 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .