Παρασκευή, Μαρτίου 10

Α.Βακάκης για τα Τέμπη: «Τα σκ@τώσαμε – Αυτό που ζήσαμε με τα τρένα θα το ζήσουμε και με την οικονομία»

230208225042_Απόστολος-Βακάκης

Ο Απόστολος Βακάκης αναφέρθηκε στην εθνική τραγωδία των Τεμπών στη Γενική Συνέλευση:

«Μια εβδομάδα πριν λέγαμε ότι θα είναι πολύ καλό το 2023 και τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Εάν έφευγα από αυτή τη Γενική Συνέλευση, το μήνυμα που θέλω να πάρω μαζί μου είναι ότι μάλλον τα σκατ@σαμε και ότι εάν αυτά που βάζουμε σήμερα ως προσδοκίες, θα πρέπει να λέμε δόξα τω Θεώ»

Σύμφωνα με τον κ. Βακάκη, πριν λίγες μέρες όλοι έλεγαν πως στη χώρα όλα έβαιναν καλώς αλλά με το πρόσφατο σιδηροδρομικό συμβάν, που προκάλεσε τη διακοπή των σιδηροδρομικών μεταφορών, η Ελλάδα δείχνει προς τα έξω αδυναμίες.
 Κατόπιν σημείωσε ότι στην Ελλάδα πρέπει ως λαός να απαιτήσουμε θετικές αλλαγές και έκανε τον συσχετισμό με το επιχειρηματικό μοντέλο της Jumbo στις διάφορες χώρες.

«Από την ευτυχία στη δυστυχία, μια μέρα διαφορά. Το ζήσαμε με τα τρένα θα το ζήσουμε και με την οικονομία», κατέληξε ο επικεφαλής της Jumbo και προέβλεψε αβεβαιότητες και το 2024.

Στο πλαίσιο αυτό, πρόσθεσε, ο όμιλος θα «δυσκολευτεί να πετύχει ανάπτυξη 15%, όπως έχει στοχεύσει».

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.