Παρασκευή, Μαρτίου 10

Πιπιλή: Νέο «γαλάζιο» μήνυμα σε Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος

«Οι ευθύνες πρέπει να επιμερίζονται και ατομικά. Να μην λέμε γενικώς "φταίει ο ΟΣΕ" ή "φταίει ο υπουργός"
Πιπιλή: Νέο «γαλάζιο» μήνυμα σε Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος

Αυξάνονται συνεχώς οι «γαλάζιες» φωνές που ζητούν να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ο Κώστας Καραμανλής, όπως έγινε σαφές με τα όσα είπε στον AΝΤ1 η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή. Σημειώνεται ότι μεταξύ άλλων αντίστοιχες τοποθετήσεις έχουν προηγηθεί από τον Θ. Ρουσόπουλο, τον Γ. Κουμουτσάκο και τον Μπ. Παπαδημητρίου.

Η κα Πιπιλή εμφανίστηκε μεν να στηρίζει την θέση Μητσοτάκη όπως διατυπώθηκε χτες στο υπουργικό συμβούλιο, όσα είπε αμέσως μετά ωστόσο μάλλον αποτελούν κριτική στο Μαξίμου για τις επιλογές του ήδη από την επομένη των εκλογών του 2019. «Υπάρχει πάντα η πρωτοβουλία των ιθυνόντων. Ένας πρωθυπουργός ορίζει υπουργούς. Ένας υπουργός ορίζει διοικητικά συμβούλια ... θα πρέπει να εντοπίζουν από την αρχή της ανάληψης της εξουσίας ακριβώς πού είναι τα προβλήματα».

 

 

«Οπωσδήποτε» πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, είπε ευθέως η κα Πιπιλή. Και όπως προσέθεσε, «οι ευθύνες πρέπει να επιμερίζονται και ατομικά. Να μην λέμε γενικώς "φταίει ο ΟΣΕ" ή "φταίει ο υπουργός"».Και όταν ερωτήθηκε για την εκ νέου υποψηφιότητα Καραμανλή, που θα του επιτρέψει εφόσον εκλεγεί να έχει πολιτική ιδιότητα την ώρα που θα ελέγχεται για αυτές τις ευθύνες, η κα Πιπιλή είπε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να μην ελεγχθούν υπουργοί, υφυπουργοί, διευθυντές, διοικητικοί, αξιωματούχοι του κατ' εξοχήν αρμόδιου υπουργείου ... για μένα προσωπικά είναι κρίσιμη η απόφαση του Κώστα Καραμανλή για το αν θα μετάσχει ή όχι, είναι καθαρά ατομική, δική του ευθύνη ... θα έλεγα να διευκολύνει όλους εμάς και τον πρωθυπουργό» με το να μην είναι υποψήφιος.

 https://www.zougla.gr/politiki/article/pipili-neo-galazio-minima-se-karamanli-na-min-ine-ipopsifios

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .