Τρίτη, Μαρτίου 28

Ανακοίνωση: Επιτέλους… τέλος!

1500x500

Με καθυστέρηση μηνών, ίσως και χρόνων, ο  Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε εκλογές στις 21 Μαΐου του παρόντος έτους. Την ημέρα εκείνη το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ συμπληρώνει τρία χρόνια από την ίδρυσή του.

Σε αυτά τα τρία χρόνια, φανήκαμε συνεπείς και ειλικρινείς σε όσα πρεσβεύουμε, λέγοντας την αλήθεια στον ελληνικό λαό και βρισκόμενοι παντί τρόπω δίπλα του, σε όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, διχασμός, σκάνδαλα, παιδεραστία, εγκληματικότητα, ακρίβεια, φωτιές, παρακολουθήσεις, τραγωδία Τεμπών. Αυτή είναι η Ελλάδα της ΝΔ. Πίσω από τα επικοινωνιακά σόου και τα τεχνοκρατικά νούμερα, κρύβεται ένας αδίστακτος κομματικός μηχανισμός που έχει χτίσει καθεστώς καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου.

Την 21η Μαΐου, ψηφίζουμε για τα παιδιά μας, εμπιστευόμαστε το μόνο αντισυστημικό κόμμα, δίνουμε δύναμη στους ΕΛΛΗΝΕΣ για να έλθει επιτέλους η πολιτική κάθαρση!

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%95%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .