Κυριακή, Μαρτίου 19

Έφη Σαρρή: «Πώς θα μπορούσε να με αντέξει ένα μοναστήρι; Είμαι τόσο αμαρτωλή!»

Έφη Σαρρή: «Πώς θα μπορούσε να με αντέξει ένα μοναστήρι; Είμαι τόσο αμαρτωλή!»

Η Έφη Σαρρή παραχώρησε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης , μιλώντας για την πορεία της στο τραγούδι, τους «σταθμούς» στην καριέρα της, τον γάμο της με γυναικολόγο, αλλά και την ηλικία της.

Ανάμεσα σε όσα δήλωσε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» είπε: «Ένας μεγάλος σταθμός στη ζωή μου ήταν η γνωριμία μου με τον Νίκο Καρβέλα. Ξεκινήσαμε λίγο περίεργα. Χτύπησα το κουδούνι, μού άνοιξε ο Νίκος και μου είπε ότι φοράω πολύ έντονη

κολόνια και ότι δεν μπορεί να με δεχτεί & να ξαναπάω χωρίς άρωμα.

Πήγα τη δεύτερη φορά και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας με τον Νίκο Καρβέλα. Τότε βγήκε και ένα τραγούδι που έγινε μεγάλη επιτυχία, το οποίο έκανε φοβερή αίσθηση, γιατί είχε ένα πρόβλημα με τον στίχο του. Το πρόβλημα στον στίχο ήταν ένα σίγμα περίεργο που παρέπεμπε σε κάτι διαφορετικό και δεν το προσέξαμε. Δεν έγινε για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Και τελικά ανακαλύψαμε ότι η φωνή μου και η φωνή της κοπέλας που έκανε τα φωνητικά, έπεσαν πάνω η μια στην άλλη».

Για τα τραγούδια της που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, είπε: «Το “Σταυρώστε με” ήταν ένα σλογκανάκι ώστε να πλασαριστώ στον κόσμο από τραγουδίστρια, ως πολιτικός. Το “Αφρικανός” ήταν λίγο διαφορετικό. Κάποιοι δημοσιογράφοι πίστεψαν ότι ίσως υπάρχει κάποιος Αφρικανός στη ζωή μου. Το “Μη μου πεις το ζώδιό σου” είναι ένα από τα πιπεράτα τραγούδια μου, διότι καταλήγει με το στίχο «”μόνο το μαγιό σου”. Δεν τόλμησε κανείς να βγάλει το μαγιό του μπροστά μου ευθαρσώς.

Ένα άλλο τραγούδι που είχα πει εκείνη την περίοδο ήταν το “Θα κλειστώ σε μοναστήρι”. Όσον αφορά το αν κλείστηκα σε μοναστήρι, η απάντηση είναι όχι, δεν κλείστηκα. Άλλωστε πώς θα μπορούσε να με αντέξει ένα μοναστήρι; Είμαι τόσο αμαρτωλή!».

Govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .