Κυριακή, Μαρτίου 19

Η Μπέττυ Μαγγίρα στηρίζει την Κατερίνα Καινούργιου μετά τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της!

Η Κατερίνα Καινούργιου την Πέμπτη 16/3 δέχθηκε ένα κακεντρεχές και αρνητικό σχόλιο για την εμφάνισή της, όταν στάθηκε δίπλα στη συνεργάτιδά της Έλενα Πολυκάρπου που κράταγε τη γενέθλια τούρτα με τα αναμμένα κεράκια.

«Δεν φοβάται μη λιώσει η πλαστικιά, δίπλα στο κεράκι της τούρτας;» έγραψε κάποιος στο Τwitter με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντά γράφοντας, «Όχι ρε γελοίε, δε λιώνω εύκολα».

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να εκφράσει δημόσια τη στήριξή της προς το πρόσωπο της παρουσιάστριας δείχνοντας πως συμπάσχει μαζί της καθώς και η ίδια δέχεται αντίστοιχα σχόλια στο προφίλ της.

Συγκεκριμένα, μια ακόλουθός της, σχολίασε πως αν δεν είχε κάνει καμία πλαστική επέμβαση θα ήταν πιο όμορφη με την παρουσιάστρια να δημοσιεύει τα εν λόγω σχόλια σε story της κάνοντας tag την Κατερίνα Καινούργιου και σημειώνοντας: «Τι τραβάμε και εμείς οι σελέμπριτιζ. @Κatken συμπάσχω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.