Τρίτη, Μαρτίου 14

Ναταλία Γερμανού για τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Έλα παιδιά, λίγο ντροπή, δεν θα συγχιστώ άλλο»

Στιγμιότυπο-οθόνης-2739

“Θεωρώ άδικο και ντροπιαστικό να καθόμαστε να σχολιάζουμε το ζεϊμπέκικο του Βασίλη και τα κιλά του” είπε η Ναταλία Γερμανού σε έντονο ύφος.

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην lifo.gr, η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της για όλα τα σχόλια που συγκέντρωσε ο ηθοποιός, όταν χόρεψε ζεϊμπέκικο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της και ανέφερε τα εξής:

«Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι βαρεθήκαμε να βλέπουμε αυτόν τον έρωτα κι αυτό το ζευγάρι. Αν βαρεθήκατε, μην το βλέπετε. Τον Βασίλη Μπισμπίκη δεν το μάθαμε μέσα από την σχέση του με την Δέσποινα, όπως και την Δέσποινα δεν την μάθαμε μέσα από την σχέση με τον Βασίλη. Είναι δύο άνθρωποι, που έχουν διαγράψει την πορεία τους, έχουν δώσει τις εξετάσεις τους, ο καθένας στον χώρο του και τις έχουν περάσει. Θα σταθώ στον Βασίλη γιατί διαβάσαμε την συνέντευξή του. Είναι ένας πάρα πολύ καλός ηθοποιός, έχει δώσει παραστάσεις κι όσοι τις έχουμε παρακολουθήσει μας έχει σηκωθεί η τρίχα κάγκελο» είπε η Ναταλία Γερμανού.
«Θεωρώ άδικο και ντροπιαστικό να καθόμαστε να σχολιάζουμε το ζεϊμπέκικο του Βασίλη και τα κιλά του. Ξαφνικά body shaming. Λέμε τα τελευταία χρόνια, όχι, δεν μπορεί και τόπος στην διαφορετικότητα… Όλα αυτά τα ακυρώσαμε και δείξαμε με το δάχτυλο, όχι ο Βασίλης Μπισμπίκης, η ηθοποιάρα, η ταλεντάρα που έχουμε υποκλιθεί στις ερμηνείες του, αλλά ο Βασίλης που έχει λίγη κοιλίτσα και δεν χόρεψε το ζεϊμπέκικο αριστοτεχνικά. Έλα παιδιά, λίγο ντροπούλα κάπου. Δεν θα συγχιστώ άλλο. Συγχίστηκα αρκετά τις προηγούμενες ημέρες. Πάρα πολύ ωραία απάντησε ο Βασίλης και δεν χρειάζεται να ασχοληθεί ούτε ο ίδιος ούτε η Δέσποινα.» κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

 makeleio.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .