Τρίτη, Μαρτίου 14

Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά: «Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι…»

Όσον αφορά τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην ζωή της μετά το διαζύγιο από τον σύζυγό της, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε:

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη αλλά και για τα νέα δεδομένα στη ζωή της μετά από το διαζύγιό της.

«Είναι μια ενεργή περίοδος για μένα, μια ζοφερή περίοδος για την Ελλάδα. Μια δύσκολη περίοδος. Ελπίζω κάποια στιγμή τα πράγματα να αλλάξουν γιατί είμαστε σε πολύ ζοφερές εποχές. Έχω μεγαλώσει στις πορείες και στους δρόμους, η μητέρα μου ήταν συνδικαλίστρια.

Παίρνω τον Μάξιμο μαζί μου στην πορεία. Είναι ένα πολύ ευαισθητοποιημένο παιδί» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι τόσο λυπηρό. Έπιανα τον εαυτό μου σε κάποια φάση να δακρύζω, εκείνες τις μέρες. Δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους για όποιον άνθρωπο. Είναι ένα τραγικό μοιραίο συμβάν. Δεν είναι καν μοιραίο, είναι κάτι που συνέβη από πολύ συγκεκριμένους λόγους, ένας λανθασμένος κρατικός μηχανισμός. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Είναι κάτι που πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει. Υπήρχαν μέσα στο τρένο πάρα πολλά παιδιά, νέοι άνθρωποι, είναι ακόμη χειρότερο. Θέλω να πιστεύω ότι με την ευαισθητοποίηση και με τα socia media, στην θετική τους χροιά, ενώνονται οι φωνές» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Όσον αφορά τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην ζωή της μετά το διαζύγιο από τον σύζυγό της, η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε:

«Είχαμε χωρίσει από το τέλος του καλοκαιριού. Παλεύουμε να βρούμε τις ισορροπίες. Είναι μια περίοδος προσαρμογής για όλους, γίνονται πολλές αλλαγές και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό. Χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα αλλά είμαι καλά. Ο Τύπος μου φέρθηκε πολύ καλά είναι σαν να ρεφάρανε. Είχα άγχος πώς θα διαχειριστούν τα ζητήματα όλα και ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ήταν πολύ διακριτικοί και τους ευχαριστώ για αυτό. Εάν ήταν σε άλλη εποχή ίσως θα γινόταν μία σφαγή. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να πεις και πάρα πολλά για αυτό», κατέληξε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .