Κυριακή, Μαρτίου 5

Η Κρήτη εξεγείρεται για το έγκλημα των Τεμπών: «Παίζουν τις ζωές μας “πέτρα-ψαλίδι-μολύβι και χαρτί”»

Οργή χιλιάδων Κρητικών κατά της κυβέρνησης

Η Κρήτη εξεγείρεται για το έγκλημα των Τεμπών: «Παίζουν τις ζωές μας “πέτρα-ψαλίδι-μολύβι και χαρτί”»
Οργή κατά της κυβέρνησης σε όλη την Κρήτη με χιλιάδες πολίτες αυτή την στιγμή στο κατάμεστο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», όπου ξεκινά σε λίγο το ΟΦΗ-ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, να αποδοκιμάζουν εν χορώ τους κυβερνητικούς για το πολιτικό έγκλημα των Τεμπών.

Σε όλη την περιοχή του Ηρακλείου υπάρχουν επεισόδια, ενώ στο γήπεδο των Καμινίων έχει αναρτηθεί πανό με την εξής φράση: «Παίζουν τις ζωές μας “πέτρα-ψαλίδι-μολύβι και χαρτί” εξάλλου για το σύστημα είμαστε αριθμοί».

pronews.gr στο Instagram

O αγώνας ξεκινά στις 19.30 και εκατοντάδες αστυνομικοί και ΜΑΤ έχουν απλωθεί για να καταστείλουν τυχόν εκτεταμένες ταραχές.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/i-kriti-eksegeiretai-gia-to-egklima-paizoun-tis-zoes-mas-petra-psalidi-molyvi-kai-xarti-oi-kyvernitikoi/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.