Δευτέρα, Μαρτίου 13

ΧΩΡΙΟ της Λάρισας! «ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός δεν είναι ευπρόσδεκτος...»

Κανέναν πολιτικό δεν πρόκειται να δεχτούν στο χωριό τους οι κάτοικοι στα Βερδικούσια Ελασσόνας, όπως αναφέρει ανακοίνωση που έδωσαν στη δημ...Κανέναν πολιτικό δεν πρόκειται να δεχτούν στο χωριό τους οι κάτοικοι στα Βερδικούσια Ελασσόνας, όπως αναφέρει ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα με σκοπό να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την τραγωδία των Τεμπών.

Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωσή τους, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ελευθερία, οι 33 κάτοικοι του ορεινού χωριού εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων, και στη συνέχεια γνωστοποιούν την απόφασή τους.

«Το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών θα είχε αποφευχθεί αν οι αρμόδιοι έκαναν ως όφειλαν τα έργα για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Απέδειξαν περίτρανα την ανευθυνότητα, την ανικανότητα και την αναξιοπιστία όσων επί δεκαετίες κυβέρνησαν και διοίκησαν την Ελλάδα μας. Για τον λόγο αυτόν και ενόψει εθνικών εκλογών δεν επιθυμούμε επίσκεψη κανενός βουλευτή, κανενός πολιτευτή. Φτάνει πια. Για εμάς είναι ανεπιθύμητοι.

»Η στάση μας αφορά αποκλειστικά την εγκληματική ανευθυνότητα που έδειξαν και στοίχισε τη ζωή δεκάδων συνανθρώπων μας. Ελπίζουμε η κίνησή μας αυτή να βρει μιμητές και να την ακολουθήσουν και άλλοι σε όλη τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.