Τρίτη, Μαρτίου 14

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Λ.ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ “ΦΩΤΙΕΣ”! (ΦΩΤΟ)

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ

Σάλο έχει προκαλέσει η σοβαρή καταγγελία του κορυφαίου Έλληνα ανταποκριτή στο Λονδίνο, Λάμπη Τσιριγωτάκη, για τον υπουργό Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη.

Σε ανάρτησή του, ο γνωστός δημοσιογράφος σημειώνει ότι μελέτησε το βιογραφικό του υπουργού στο οποίο αναφέρεται ότι έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ωστόσο όπως επισημαίνει, οι πληροφορίες που έχει ο ίδιος ο δημοσιογράφος δεν συμφωνούν με τα παραπάνω.

«Μήπως πέρασε σαν απλός τουρίστας από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης» σχολιάζει ο Λ. Τσιριγωτάκης.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Διάβασα συμπτωματικά το βιογραφικό του υπουργού μετανάστευσης Νότη Μηταράκη. Σχετικά με τις σπουδές του αναφέρει ότι έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μήπως θα μπορούσε να μας πει ο κ. υπουργός από ποιο κολέγιο του πανεπιστημίου της Οξφόρδης πήρε το πτυχίο του. Γιατί οι δικιές μου πληροφορίες δεν συμφωνούν με το συγκεκριμένο περιεχόμενο στο βιογραφικό του κ.Μηταρακη. Μηπως πέρασε σαν απλός τουρίστας από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.