Τρίτη, Μαρτίου 14

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Λ.ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ “ΦΩΤΙΕΣ”! (ΦΩΤΟ)

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ

Σάλο έχει προκαλέσει η σοβαρή καταγγελία του κορυφαίου Έλληνα ανταποκριτή στο Λονδίνο, Λάμπη Τσιριγωτάκη, για τον υπουργό Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη.

Σε ανάρτησή του, ο γνωστός δημοσιογράφος σημειώνει ότι μελέτησε το βιογραφικό του υπουργού στο οποίο αναφέρεται ότι έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ωστόσο όπως επισημαίνει, οι πληροφορίες που έχει ο ίδιος ο δημοσιογράφος δεν συμφωνούν με τα παραπάνω.

«Μήπως πέρασε σαν απλός τουρίστας από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης» σχολιάζει ο Λ. Τσιριγωτάκης.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Διάβασα συμπτωματικά το βιογραφικό του υπουργού μετανάστευσης Νότη Μηταράκη. Σχετικά με τις σπουδές του αναφέρει ότι έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Μήπως θα μπορούσε να μας πει ο κ. υπουργός από ποιο κολέγιο του πανεπιστημίου της Οξφόρδης πήρε το πτυχίο του. Γιατί οι δικιές μου πληροφορίες δεν συμφωνούν με το συγκεκριμένο περιεχόμενο στο βιογραφικό του κ.Μηταρακη. Μηπως πέρασε σαν απλός τουρίστας από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .