Παρασκευή, Μαρτίου 24

ΤΙ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ! ΠΡΟΣΟΧΗ στην (τεράστια) απάτη με τη ροδέλα δήθεν καλαμαριού...

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος ΠΡΟΣΟΧΉ 25 Μαρτίου μη σαν ξεγελάνε τα τσακάλια στα μαγαζιά εστίασης και σας πουλάνε μείγμα υπολειμμάτων θράψαλου...

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος
ΠΡΟΣΟΧΉ 25 Μαρτίου μη σαν ξεγελάνε τα τσακάλια στα μαγαζιά εστίασης και σας πουλάνε μείγμα υπολειμμάτων θράψαλου και ψαριών με άλλες ουσίες σάπιο εισαγωγής για καλαμάρι ντόπιο η εισαγόμενο και το χρυσοπληρώνετε και από πάνω.
Η τεράστια απάτη της ροδέλας δήθεν καλαμαριου που σας ταΐζουν τα λαμόγια.
Όταν παραγγελνετε καλαμάρι σε ροδέλες το 99% της περίπτωσης αυτής είναι να έρθει κατεψυγμένο εισαγωγής θράψαλο. Επίσης υπάρχει ροδέλα μορφοποιημένη (formatted) που σημαίνει έχει φτιαχτεί ένα μίγμα από υπολείμματα θράψαλου και ψαριού, έχει αλεστεί, έχουν προστεθεί και βελτιωτικά και με αυτό κάνουν ροδέλες. Ειδικά οι παναρισμένες ροδέλες είναι από τέτοιο μείγμα.
Ουσιαστικά μιλάμε για μια τεράστια απάτη στα μαγαζιά μιας και για καλαμάρι τρώτε ένα μείγμα υπολειμμάτων θράψαλου και ψαριών με άλλες ουσίες.
Εδώ το τρώτε σαν δήθεν ροδέλες φρέσκου η κατεψυγμένου καλαμαριού.
Δαχτυλίδια Μορφοποιημένου Θράψαλου και Ψαριού Προτηγανισμένα και Παναρισμένα.
45% Θράψαλο
33% Ψάρι
Συστατικά:
Άμυλο, αλάτι, ζάχαρη, πηκτωματτόνο (καραγενάνη), αλεύρι σίτου και αραβόσιτου, ηλιέλαιο, νερό, άμυλο σίτου πυκνωτικά μέσα (όξινο φωσφορικό υδροξυπροπυλάμυλο, κόμμι γκουάρ, διογκωτικά αροποιίας (διφωσφορικά άλατα, άνθρακικά άλατα νατρίου), δεξτρόζη, μαγιά, χρωστική ουσία (αννάτο νορβιξίνη).
Ενδέχεται να περιέχει ΜΑΛΑΚΟΣΤΡΑΚΑ, ΑΥΓΟ και ΓΑΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .