Κυριακή, Μαρτίου 19

Γιαννακόπουλος: «Η ομάδα που θα φτιαχτεί θα κερδίζει τα πάντα»

Γιαννακόπουλος: «Η ομάδα που θα φτιαχτεί θα κερδίζει τα πάντα»

Σε μήνυμά του με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές του ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για παρεμβάσεις, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά ότι η ομάδα της επόμενης σεζόν που θα φτιάξει ο Παναθηναϊκός θα κερδίζει τους... πάντες και τα πάντα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ:«Μετά τις εκλογές της ΕΟΚ, νέα παρέμβαση Νέας Δημοκρατίας και αυτού του τύπου που έχουν βάλει εκεί και τον λένε υφυπουργό Αθλητισμού.

Έχει αρχίσει και παίρνει μία μία τις ομάδες τηλέφωνο για να ψηφίσουν Γαλατσόπουλο στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ, παρέα με τον Ολυμπιακό.

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι η ομάδα που θα φτιαχτεί θα κερδίζει κι εσάς, θα κερδίζει και το κόμμα σας, θα κερδίζει τα πάντα. Όχι στη Β', στη Δ' θα πάτε την επόμενη φορά. Αυτό δεν έχετε καταλάβει».

.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.