Σάββατο, Μαρτίου 18

Δημόσιος κίνδυνος ο Μητσοτάκης και η κουστωδία του! Ανεξήγητες κινήσεις στο κέντρο της Αθήνας

 ΟΥΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ...Παραβίασαν stop αδιαφορώντας για την ασφάλεια του κόσμου!

Βιαστικός και αλαζονικός (σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια της θητείας του) εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με την αυτοκινητοπομπή του, στις 15:22 του Σαββάτου, στη διασταύρωση των οδών Αρματολών και Κλεφτών και Λουκάρεως, παραδίπλα από το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο πρωθυπουργός και τα πολλά αυτοκίνητα της συνοδείας του, κινούμενοι επί της Αρματολών και Κλεφτών, παραβίασαν την πινακίδα «Stop» με -σχετικά- μεγάλη ταχύτητα για ένα στενό δρόμο. Κανείς από τους συνοδεύοντες μοτοσικλετιστές δεν έκοψε κάθετα τη διασταύρωση, όπως συνηθίζεται και ίσως θα ήταν και λογικό για λόγους ασφαλείας, ώστε τα ανερχόμενα αυτοκίνητα από τη Λουκάρεως (που είχαν προτεραιότητα) να σταματήσουν. Μάλιστα δύο από τους μοτοσικλετιστές (ένας με στολή και ένας με πολιτικά) κατέβηκαν ανάποδα το ρεύμα της Λουκάρεως, ώστε να βγουν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και να περιμένουν εκεί τους υπόλοιπους.

Μόνον τα δύο τελευταία αυτοκίνητα της πομπής και άλλες δύο μοτοσυκλέτες -που είχαν μείνει λίγο πίσω από τους άλλους- ανέκοψαν ταχύτητα, αντιλαμβανόμενοι τον κίνδυνο και σεβόμενοι το «Stop» και τους συμπολίτες τους. Σε αυτούς άναψε τα φώτα, για να περάσουν και να μη βρουν το μπελά τους από τους προϊσταμένους τους λόγω καθυστέρησης, ένας ευγενικός κύριος με πράσινο Mini, ο οποίος ανέβαινε τη Λουκάρεως.

Δεν ξέρουμε πού πήγαινε, τόσο βιαστικός, ο κ. Μητσοτάκης. Πάντως, συνηθίζει κάθε Σάββατο απόγευμα να μεταβαίνει στο Παλαιό Ψυχικό, για να παίζει ποδόσφαιρο! Κατά τα άλλα, ο απερχόμενος πρωθυπουργός διακηρύσσει το ενδιαφέρον του για την οδική ασφάλεια και για μια άλλη νοοτροπία με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και δικαιώματα στους πολίτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .