Κυριακή, Μαρτίου 26

Ξύλινα Σπίτια - Σεμινάριο Κατασκευής


Ξύλινα Σπίτια – Σύγχρονες τεχνικές κατασκευής λυόμενων κτισμάτων με σύνθετη ξυλείαΞύλινα Σπίτια Σεμινάριο Κατασκευής

Ξύλινα Σπίτια – Σύγχρονες τεχνικές κατασκευής λυόμενων κτισμάτων με σύνθετη ξυλεία

Όντως, στο σεμινάριο θα κατασκευάσουμε ένα ξύλινο σπίτι (με σύνθετη ξυλεία). Μαζί, κάτω από τη στέγη του Ασκαρδαμυκτί, θα βάλουμε κάτω κατόψεις, θα μελετήσουμε, θα μετρήσουμε, θα χαράξουμε, θα υψώσουμε τοίχους, τοίχους με πόρτες και παράθυρα. Θα ορθώσουμε στέγη και αν μας πάρει ο χρόνος σκάλες και πατάρι.

Και στο τέλος θα έχουμε φτιάξει όλοι μαζί ένα σπίτι. Το πρώτο μας ξύλινο σπίτι.

 

Η κατασκευή που θα δουλέψουμε στο σεμινάριο αφορά ένα κτίσμα μικρής κατοικίας επιφάνειας περίπου25 m2 με πατάρι και δίρριχτη στέγη. Η κατασκευή θα γίνει με σύνθετη ξυλεία κόντρα πλακέ για το σκελετό του κτιρίου και πλάκες με προσανατολισμένα ξυλοτεμαχίδια (osb - Oriented strand board)

* αν αναρωτιέστε που θα χωρέσει μέσα σε μία σχολή ένα σπίτι 25m2 να υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι ο χώρος της σχολής είναι 1500m2 με άπλετους ελεύθερους χώρους δημιουργίας.

 

Διάρκεια Μαθημάτων:  54 ώρες 

 

Έναρξη: Τρίτη 2 Μαΐου

Συχνότητα Μαθημάτων: Κάθε Τρίτη & Πέμπτη 18:00-21:00 από 2 Μαΐου έως και 29 Ιουνίου

Κόστος: 3 δόσεις των 198€ ως εξής - 1η δόση με την κράτηση της θέσης, 2η δόση 18 Μαΐου, 3η δόση 8 Ιουνίου

Στο κόστος περιλαμβάνονται όλα τα υλικά, τα εργαλεία και τα μέσα ατομικής προστασίας που θα χρησιμοποιούνται στο μάθημα. Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα σταλούν στους συμμετέχοντες ηλεκτρονικά, αντίγραμφα ων τεχνικών σχεδίων, λίστα υλικών, εργαλείων και προμηθευτών καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου. 

 

Κράτηση Θέσης: Η κράτηση της θέσης μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά με πληρωμή με κάρτα είτε στη γραμματεία της σχολής με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής (μετρητά, κάρτα, κατάθεση σε τράπεζα, άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .