Παρασκευή, Μαρτίου 24

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΥΡΗ ΠΕΙΝΑ! ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΚΡΑΧ. ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.

χρηματιστηριο

Η υπουργός Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν συγκάλεσε συνάντηση των κορυφαίων ρυθμιστικών αρχών του χρηματοπιστωτικού τομέα των ΗΠΑ

Η υπουργός Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν συγκάλεσε συνάντηση των κορυφαίων ρυθμιστικών αρχών του χρηματοπιστωτικού τομέα των ΗΠΑ, καθώς τα πρόσφατα ανακαλυφθέντα προβλήματα της Deutsche Bank υποδηλώνουν ότι η τραπεζική κρίση που εξαπλώθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ευρώπη διευρύνεται, ανέφερε την Παρασκευή το Bloomberg.

Δεν αναφέρθηκε χρόνος για τη συνεδρίαση του λεγόμενου Συμβουλίου Εποπτείας Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (FSOC), ενός φορέα που εποπτεύεται από το υπουργείο Οικονομικών, και οι συζητήσεις θα είναι κλειστές για το κοινό, ανέφερε το δημοσίευμα.

Οι μετοχές της Deutsche Bank σημείωσαν μεγάλη πτώση την Παρασκευή, υποδηλώνοντας πιθανή μετάδοση από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ευρώπη, εν μέσω αυτού που έχει περιγραφεί ως αύξηση του κόστους ασφάλισης του χρέους του γερμανικού δανειστή έναντι χρεοκοπίας.

Τα μέλη του FSOC περιλαμβάνουν τους επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, της Ομοσπονδιακής Εταιρείας Ασφάλισης Καταθέσεων (FDIC) και πολλών άλλων ρυθμιστικών οργανισμών.

Περισσότερα σε λίγο…

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%a1%ce%a7%ce%95%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%9c%ce%91%ce%a5%ce%a1%ce%97-%ce%a0%ce%95%ce%99%ce%9d%ce%91-%ce%95%ce%9a%ce%a4%ce%91%ce%9a%ce%a4%ce%97-%ce%a3%ce%a5%ce%9d%ce%95%ce%94%ce%a1%ce%99%ce%91/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .