Τετάρτη, Μαρτίου 8

Κι όμως το τόλμησε η Ράνια Τζίμα: Έκανε στον Μάκη Βορίδη την ερώτηση που δεν κάνει κανείς κι αποθεώθηκε

Καταγραφή

Μετά την επική αντίδραση της Ράνιας Τζίμα σε παρέμβαση του Γιάννη Πρετεντέρη, πριν από μερικές μέρες, η οποία έτυχε και αποθέωσης στα social media και συγκεκριμένα στο twitter, είχαμε και μια νέα αντίδρασή της. Αυτήν τη φορά ο μορφασμός της είχε αποδέκτη τον Μάκη Βορίδη και όσα είπε σχετικά με το θέμα των ημερών.

Ράνια Τζίμα: O μορφασμός της στον Μάκη Βορίδη
Ανάμεσα στα άλλα η παρουσίαστρια έθεσε και το εξής ερώτημα στον κ. Βορίδη:


«Κάτω από αυτές τις συνθήκες υπάρχουν οι πολιτικές προϋποθέσεις για να ζητήσετε την εμπιστοσύνη των πολιτών;» με τον ίδιο να απαντά:

«H Νέα Δημοκρατία έχει μία θητεία 3μιση ετών. Μέσα σε αυτά, έκανε πάρα πολλά καλά και προφανώς υπήρξαν και αστοχίες. Και προφανώς υπάρχουν και ευθύνες. Όλα αυτά θα συνεκτιμηθούν».

Η αντίδραση της Ράνιας Τζίμα; «Μάλιστα…» του είπε με νόημα, κάνοντας έναν ειρωνικό μορφασμό.

.

Ας θυμηθούμε και την αντίδραση της Ράνιας Τζίμα στην «απορία» του Πρετεντέρη

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Mega, σε συζήτηση, η οποία έγινε, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, έδειξε με το ύφος της ότι διαφωνεί για τα όσα έλεγε εκείνη την ώρα ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Ράνια Τζίμα: Δείτε το βίντεο με την αντίδραση της

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%ce%b9-%cf%8c%ce%bc%cf%89%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%84%cf%8c%ce%bb%ce%bc%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%b7-%ce%a1%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%a4%ce%b6%ce%af%ce%bc%ce%b1-%ce%88%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .