Κυριακή, Μαρτίου 12

Κατσούλης: Δεν μπορούν πια να μην μας δίνουν απαντήσεις για κάποια πράγματα

«Από καταβολής κόσμου όλα τα σχήματα εξουσίας δεν θέλουν τους καλλιτέχνες, γιατί είμαστε κάτι μυστήριοι τύποι που λέμε, κύριε γιατί;»

Κατσούλης: Δεν μπορούν πια να μην μας δίνουν απαντήσεις για κάποια πράγματα
Ο Κρατερό Κατσούλης ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού και μίλησε για τον τρόπο ζωής που έχει και για τη διαμαρτυρία των καλλιτεχνών.

«Σε σχέση με αυτό που έλεγα όσον αφορά τους ηθοποιούς, τους καλλιτέχνες και τα διπλώματά μας, είναι ότι εμείς οι άνθρωποι που έχουμε σχέση με την Τέχνη λόγω δουλειάς, είμαστε υποχρεωμένοι να καταλαβαίνουμε, να σκεφτόμαστε. Πρέπει να είσαι παρών, να καταλάβεις, να αντιληφθείς, να κατανοήσεις και μετά να βρεις τρόπο να το εκφράσεις. Αυτό αναγκαστικά μας κάνει σκεπτόμενους

ανθρώπους ή μας κάνει να έχουμε περισσότερη αντίσταση στην πρόταση να είμαστε σε μία κατάσταση απραξίας και καταστολής. Άρα, για αυτό από καταβολής κόσμου όλα τα σχήματα εξουσίας δεν θέλουν τους καλλιτέχνες, γιατί είμαστε κάτι μυστήριοι τύποι που λέμε, κύριε γιατί;» είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

 https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/9480839/katsoulis-den-boroun-pia-na-min-mas-dinoun-apantiseis-gia-kapoia-pragmata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .