Κυριακή, Μαρτίου 12

Κατσούλης: Δεν μπορούν πια να μην μας δίνουν απαντήσεις για κάποια πράγματα

«Από καταβολής κόσμου όλα τα σχήματα εξουσίας δεν θέλουν τους καλλιτέχνες, γιατί είμαστε κάτι μυστήριοι τύποι που λέμε, κύριε γιατί;»

Κατσούλης: Δεν μπορούν πια να μην μας δίνουν απαντήσεις για κάποια πράγματα
Ο Κρατερό Κατσούλης ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού και μίλησε για τον τρόπο ζωής που έχει και για τη διαμαρτυρία των καλλιτεχνών.

«Σε σχέση με αυτό που έλεγα όσον αφορά τους ηθοποιούς, τους καλλιτέχνες και τα διπλώματά μας, είναι ότι εμείς οι άνθρωποι που έχουμε σχέση με την Τέχνη λόγω δουλειάς, είμαστε υποχρεωμένοι να καταλαβαίνουμε, να σκεφτόμαστε. Πρέπει να είσαι παρών, να καταλάβεις, να αντιληφθείς, να κατανοήσεις και μετά να βρεις τρόπο να το εκφράσεις. Αυτό αναγκαστικά μας κάνει σκεπτόμενους

ανθρώπους ή μας κάνει να έχουμε περισσότερη αντίσταση στην πρόταση να είμαστε σε μία κατάσταση απραξίας και καταστολής. Άρα, για αυτό από καταβολής κόσμου όλα τα σχήματα εξουσίας δεν θέλουν τους καλλιτέχνες, γιατί είμαστε κάτι μυστήριοι τύποι που λέμε, κύριε γιατί;» είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

 https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/9480839/katsoulis-den-boroun-pia-na-min-mas-dinoun-apantiseis-gia-kapoia-pragmata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.