Κυριακή, Μαρτίου 12

O Roberto Cavalli έγινε πατέρας για 6η φορά στα 82 του

O Roberto Cavalli έγινε πατέρας για 6η φορά στα 82 του

O Ιταλός μόδιστρος, Roberto Cavalli απέκτησε στα 82 του, το 6ο του παιδί.

Στο ιταλικό περιοδικό Novella 2000, ο Roberto Cavalli αναφέρθηκε στην 38χρονη σύντροφό του, Sandra Nilsson: «Η Sandra είναι μια χαρά, το ίδιο και το παιδί που γεννήθηκε πριν από μια εβδομάδα στη Φλωρεντία. Είναι πανέμορφος και συγκινήθηκα πολύ όταν το είδα μετά τη γέννησή του» .

Όπως αποκάλυψε ο νεογέννητος γιος του θα πάρει το όνομα Giorgio, όπως έλεγαν τον πατέρα του που σκοτώθηκε από τους Ναζί λίγο πριν το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Το όνομα του θα είναι Giorgio, όπως του παππού του, του πατέρα μου, τον οποίο οι Ναζί σκότωσαν στη σφαγή της Καβρίλια όταν ήμουν τεσσάρων ετών» είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός σχεδιαστής.

Ο Roberto Cavalli απέκτησε τα πρώτα δύο παιδιά του, τον Tomazo και την Christina, από τον γάμο, το 1964, με την Silvana Cavalli με την οποία χώρισε 10 χρόνια αργότερα.

 

Επόμενη σύζυγος του Roberto Cavalli έγινε το 1980 η Αυστριακή σχεδιάστρια μόδας, Eva Maria Düringer, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά, τον Robert, τη Raquel και τον Daniel.

 

 Govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .