Τετάρτη, Μαρτίου 29

Δεν "έπιασε" το σήριαλ της "Ρωσίδας κατασκόπου"... Τώρα Ιρανός & Ρώσος, ανάλογα με ποιο κανάλι παρακολούθησες...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Δεν "έπιασε" το σήριαλ της "Ρωσίδας κατασκόπου", παρά τις άοκνες προσπάθειες του...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Δεν "έπιασε" το σήριαλ της "Ρωσίδας κατασκόπου", παρά τις άοκνες προσπάθειες του... Εισαγγελάτου και τώρα περνάμε, στο νέο σήριαλ της "τρομοκρατίας".
Δύο Πακιστανοί, που δούλευαν 4 χρόνια στην Ελλάδα, μετά, από "εντολές" αρχηγού-φαντάσματος, αποφάσισαν, έναντι χρημάτων, να γίνουν, είτε σερίφηδες με αυτόματα, είτε βομβιστές με χημικά.
Επιλεγμένος στόχος, μία συναγωγή, στου Ψυρρή.


Για κάθε νεκρό 15.000-20000 ευρώ.
Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, έψαχναν και άλλους για να μπουν στο εγχείρημα, λες και μόνο αυτοί οι δύο δεν έφταναν, για να σκοτώσουν-με όπλα, που δεν βρέθηκαν- έστω και 5-6, για να βγάλουν ένα καλό μεροκάματο, ή να ανοίξουν επιχείρηση στο Πακιστάν.
Ανακάτεψαν και έναν Ιρανό και έναν Ρώσο, ανάλογα με ποιο κανάλι παρακολούθησες.
Επειδή, ωστόσο, οι Πακιστανοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με το Ισραήλ, παρά μόνο τις διαφορετικές τους θρησκείες, αλλά η κυβέρνηση τους έχει κακές σχέσεις με Ρωσία, Ιράν και Ινδία πώς στο καλό βρέθηκε σύνδεση με Ιρανό, ή Ρώσο;;
Ήταν το χρήμα;; Τότε, δεν θα έψαχναν και άλλους συνεργάτες. Όσο λιγότεροι, τόσο μεγαλύτερο το ποσό.
Δεν είναι τυχαία τέτοια αφηγήματα τρομοκράτησης του κόσμου, στις σημερινές δύσκολες και πονηρές χρονικές συγκυρίες, που ζούμε.
Εμείς πάντως, θα πάμε στις κάλπες και ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ:
- Τον εξαναγκασμό μας, στα ιατρικά σας πειράματα με πρόστιμα ανυπακοής.
- Την καταστροφή της υγείας των πολιτών και της οικονομίας της χώρας, που αρχίζει, σήμερα, να γίνεται αντιληπτή και στον πιο αψέκαστο πολίτη, από τις δίχρονες καραντίνες.
- Την ακούσια καταγραφή μας, στο ηλεκτρονικό σας στρατόπεδο συγκέντρωσης, για τον πλήρη έλεγχο μας, καταπατώντας κάθε θεσμοθετημένο ανθρώπινο και ατομικό μας δικαίωμα.
- Τα φίμωτρα, που μας φορέσατε, για να μπορούμε να περπατάμε, στο δρόμο και τα βασανιστικά ψεύτικα καθημερινά τεστ με έξοδα δικά μας, για να μπορούμε να δουλέψουμε.
- Το μίσος, που διασπείρατε στους πολίτες και τον διχασμό, που φέρατε, στην κοινωνία, φορώντας κίτρινα αστέρια στους ανεμβολίαστους και διασπείροντας εκατοντάδες ψεύτικα στοιχεία θανάτων και νοσηλειών, για να τρομοκρατείτε τους πολίτες.
- Την απάθεια σας, όσο καιγόταν η χώρα και τα σπίτια των ανθρώπων.
- Την αδιαφορία σας, στην απελπισία των πολιτών, όταν τους παίρνατε τα σπίτια.
- Το έγκλημα σας στα Τέμπη, για χάρη της πολιτικής της αποσάθρωσης των υποδομών της χώρας, για να ξεπουληθούν, στους ξένους με εντολοδόχους την ΕΕ.
- Την με κάθε τρόπο εμπλοκή μας, στις πολεμικές συγκρούσεις, στην  Ουκρανία, αποστέλλοντας πολεμικό εξοπλισμό, σ΄ένα φασιστικό καθεστώς με εντολή του ΝΑΤΟ.
Για όλα αυτά, που επιμερίζονται, σε ΚΑΘΕ κοινοβουλευτικό κόμμα και σε ΚΑΘΕ ευρωβουλευτή, που τα ψηφίζει, η απάντηση θα έρθει στις 21 Μαΐου.
Εύχομαι οι Έλληνες, όσοι τουλάχιστον αγαπάνε αυτή την χώρα και ΔΕΝ ξεχνούν, να δώσουν μία απαλλακτική απάντηση!

 http://www.press-gr.com/2023/03/blog-post_889.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .