Τρίτη, Μαρτίου 14

Λεσουέρ στο mypet για το τιγράκι: Θα γίνει το θαύμα που όλοι περιμένουν

Ζαν-Ζακ Λεσουάρ: Πιστεύουμε ότι θα γίνει το θαύμα που όλοι περιμένουν

Ο Ζαν-Ζακ Λεσουέρ, ιδρυτής και διευθυντής του Αττικού ζωολογικού Πάρκου, σε επικοινωνία που είχε το mypet.gr μαζί του μας ενημέρωσε για την πρόοδο της υγείας της λευκής τίγρης που βρέθηκε στα σκουπίδια.

Ο Ζαν-Ζακ Λεσουέρ στο mypet.gr: Η Τετάρτη θα είναι μια καθοριστικής σημασίας μέρα

Ο κύριος Λεσουέρ μιλώντας για την υγεία της μικρής λευκής τίγρης μας είπε ότι έχει πάρει βάρος, αρχίζει να δυναμώνει και πιστεύουνε ότι θα τα καταφέρει. Ωστόσο, τα πίσω άκρα του παραμένουν αδύναμα και αυτό προκαλεί κάποιες ανησυχίες.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε ότι “Η Τετάρτη θα είναι μια καθοριστικής σημασίας μέρα, καθώς η λευκή τιγρίτσα θα κάνει μια σειρά από εξετάσεις που θα βοηθήσει τους γιατρούς να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται ότι θα γίνει το θαύμα που όλοι περιμένουν”. 

Τέλος, τόνισε ότι οι έρευνες των αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη για να βρεθούν οι δράστες αυτού του περιστατικού. Φως στην υπόθεση θα ρίξει και το βίντεο ντοκουμέντο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, στο οποίο απεικονίζεται ένας άντρας με το αυτοκίνητο του να βρίσκεται για αρκετή ώρα στο σημείο που βρέθηκε το

 /mypet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.