Δευτέρα, Απριλίου 24

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ποιοι θα πάρουν επιστροφή φόρου… express

Τι επιστροφή φόρου  express;; Από πέρυσι περιμένουν πολίτες επιστροφές κι ακόμη τίποτα δεν είδαν, και όταν ρώτησαν τους είπαν κάντε αίτηση στο λογιστή σας για να την πάρετε την επιστροφή. Αυτά συμβαίνουν μόνο με κυβέρνηση Κούλη !

eforia-forologikes-diloseis

Επιστροφή φόρου… express μέσα σε δύο ημέρες θα λάβουν οι φορολογούμενοι που θα σπεύσουν για τις φορολογικές δηλώσεις του 2023, καθώς στη συνέχεια έρχεται ο συμψηφισμός με οφειλές από ΕΝΦΙΑ.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, ενόψει της έκδοσης των εκκαθαριστών του ΕΝΦΙΑ το προσεχές Σαββατοκύριακο, 29 και 30 Απριλίου, επιστροφές φόρου θα πραγματοποιηθούν ξανά την Παρασκευή 28/4 σε όσες δηλώσεις υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη 26/4.

Επιστροφές από δηλώσεις, που θα υποβληθούν από την Πέμπτη και μετά, θα συμψηφιστούν με οφειλές από ΕΝΦΙΑ.

Όσοι φορολογούμενοι δεν έχουν χρέη σε ΑΑΔΕ ή ΕΦΚΑ, περιμένουν επιστροφή από δήλωση φόρου εισοδήματος και δεν θέλουν να συμψηφιστεί αυτή με τον ΕΝΦΙΑ, καλούνται να υποβάλουν τη δήλωσή τους μέχρι την Τετάρτη 26/4 ή να αναμείνουν την έκδοση των εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ, να εξοφλήσουν τον ΕΝΦΙΑ και να υποβάλουν στη συνέχεια τη φορολογική τους δήλωση.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .