Κυριακή, Απριλίου 23

Νίνο: Μετά την απόπειρα δολοφονίας, κατέληξα να ζω 3 μήνες στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη


Καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη ήταν ο Νίνο και μίλησε για την ένοπλη επίθεση που είχε δεχθεί και την σκοτεινή περίοδο που πέρασε.

«Είχα περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας αλλά μου είπαν ότι έγινε λάθος.

Έχω πει στον εαυτό μου να μην το λέω πια, δεν θέλω να το λέω. Δεν αποφεύγω τον φόβο, τον αντιμετωπίζω μούρη με μούρη.

Σαν να έγινε χθες είναι στο μυαλό μου. Έγινε το 2007 και το 2008 ήμουν σε μια πολύ μοναχική φάση. Ακροβατούσα ανάμεσα σε λογική και τρέλα, πάλευα» δήλωσε ο Νίνο.

«Δεν μπορούσα να βρω ηρεμία σε καμία στιγμή, ούτε ένα δευτερόλεπτο μέσα μου. Από το γεγονός αυτό ξύπνησαν όλες οι μνήμες, της δημοσιότητας και τότε άρχισα να ζω πραγματικά.

Τότε ξεκίνησα να διαβάζω την Καινή Διαθήκη καθημερινά, μετά διάβαζα για τα όνειρα.

Γυρνώντας από το μαγαζί το πρωί με πήρε ο Ηλίας τηλέφωνο και μου είπε να πάω από το σπίτι. Ήμουν μόνος, πήγα εκεί και έφυγα μετά από τρεις μήνες» πρόσθεσε ο Νίνο.thecaller.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.