Κυριακή, Απριλίου 23

Ναταλία Γερμανού: Το ξεχωριστό δώρο που της έκανε ο Κωνσταντίνος Ζούλας και τη συγκίνησε

«Επειδή ξέρω ότι κάνεις ένα δώρο στους προσκεκλημένους σου, θα ήθελα να σε αιφνιδιάσω και να σου κάνω εγώ ένα δώρο» της είπε ο διευθυντής της ΕΡΤ

Ναταλία Γερμανού: Το ξεχωριστό δώρο που της έκανε ο Κωνσταντίνος Ζούλας και τη συγκίνησε

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ επεφύλαξε μια πολύ ιδιαίτερη έκπληξη γα την παρουσιάστρια, προσφέροντάς της ένα πολύ ξεχωριστό δώρο. Ο κ. Ζούλας της έδωσε έναν σκληρό δίσκο με όλες τις εκπομπές του Φρέντυ Γερμανού που υπάρχουν στο αρχείο της ΕΡΤ.

«Επειδή ξέρω ότι κάνεις ένα δώρο στους προσκεκλημένους σου, θα ήθελα να σε αιφνιδιάσω και να σου κάνω εγώ ένα δώρο. Είναι ένα καπέλο, ένα ποτήρι και ένας σκληρός δίσκος», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Ζούλας.

«Πες μου ότι είναι αυτό που νομίζω», απάντησε η Ναταλία Γερμανού.

Τότε, ο κ. Ζούλας ανέφερε: «Σε αυτό το δίσκο είναι όλες οι εκπομπές του Φρέντυ Γερμανού. Όλες όσες υπάρχουν στο αρχείο της ΕΡΤ».

«Αχ Κωνσταντίνε μου, γιατί μου το έκανες αυτό;», είπε η Ναταλία Γερμανού και αγκάλιασε τον Κωνσταντίνο Ζούλα.

https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/9599739/natalia-germanou-to-xechoristo-doro-pou-tis-ekane-o-konstantinos-zoulas-kai-ti-sygkinise

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.