Πέμπτη, Απριλίου 27

Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Και οι 60.000 “κόκκινοι” δανειολήπτες της «Υπέρβασης» με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»! – Επικεφαλής στο Επικρατείας ο Πρόεδρος του Κινήματος Δανειοληπτών Κ. Τόμπρας

ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ - ΥΠΕΡΒΑΣΗ»


Το κόμμα των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών - ΥΠΕΡΒΑΣΗ» φουντώνει με θεαματικούς ρυθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες από όλες τις πόλεις και νομούς της χώρας, εκατοντάδες μέλη του Κινήματος Δανειοληπτών «Υπέρβαση» υπογράφουν αιτήσεις  υποψηφιότητας στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου, με τα ψηφοδέλτια του κόμματος. 

Το μήνυμα που έλαβαν ξεχωριστά ένα προς ένα τα μέλη, είναι το εξής: 

«HPΘE H ΩPA THΣ YΠEPBAΣHΣ. KATEBAINOYME ΣTIΣ EKΛOΓEΣ THΣ 21ης ΜΑΪΟΥ.  YΠOΨHΦIOI BOYΛEYTEΣ ΘA EIMAΣTE MONO TA MEΛH. 

  • ΓIA NA ΛYΣOYME EMEIΣ TO ΠPOBΛHMA TΩN KOKKINΩN ΔANEIΩN MAΣ. 

  • ΓIA NA BAΛOYME ΦPENO ΣTO TΣOYNAMI TΩN ΠΛEIΣTHPIAΣMΩN ΠOY ETOIMAZOYN TPAΠEZEΣ, SERVICERS KAI FUNDS. 

  • ΓIA NA ANAΓKAΣOYME THN EΠOMENH BOYΛH NA NOMOΘETHΣEI TIΣ ΠPOTAΣEIΣ MAΣ. 

KANE MAZI MAΣ THN YΠEPBAΣH KAI ΔHΛΩΣE TΩPA THN EKΛOΓIKH ΠEPIΦEPEIA ΠOY ΘEΛEIΣ NA EIΣAI YΠOΨHΦIOΣ. THΛ. 210 5200452-62


ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΤΣΙΚΗΣ

Την αθρόα και μαζική συμμετοχή των μελών της «Υπέρβασης» χαιρέτησαν με ενθουσιασμό ο πρόεδρος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», πρ. υφυπουργός και βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος και ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής του εκλογικού αγώνα, πρ. βουλευτής Κωνσταντίνος Κατσίκης. Μεταξύ άλλων δήλωσαν: ΑΘΗΝΑ 27.04.23

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Και οι 60.000 “κόκκινοι” δανειολήπτες της «Υπέρβασης»  με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»! – Επικεφαλής στο Επικρατείας ο Πρόεδρος του Κινήματος Δανειοληπτών Κ. Τόμπρας


Με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» του Νίκου Νικολόπουλου και του Κώστα Κατσίκη, συμπαρατάχθηκε και το Κίνημα Δανειοληπτών «Υπέρβαση» που αριθμεί 60.000 ενεργά μέλη σε όλη την Ελλάδα, με τον πρόεδρό του, Δρ. Οικονομολόγο Κυριάκο Τόμπρα, να τίθεται επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών - ΥΠΕΡΒΑΣΗ».

Παράλληλα, στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής μάχης μπαίνει και ο Αντιπρόεδρος της «Υπέρβασης», δικηγόρος Αθηνών, Λεωνίδας  Στάμος, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» στο Βόρειο Τομέα Αθηνών. Ταυτόχρονα ο κ. Στάμος  ανέλαβε επικεφαλής της νομικής ομάδας που υποστηρίζει τους ανυπεράσπιστους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» και όλους τους συμπατριώτες μας  από τα «κοράκια» των πλειστηριασμών. 


«Όλοι μαζί συμμετέχουμε στην ανατροπή του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, αγωνιζόμαστε μέσα από τη Βουλή για να σώσουμε τα σπίτια όλων των δανειοληπτών. Εμείς, οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες», απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα προς όλους τους δανειολήπτες και όλους τους οφειλέτες του Δημοσίου και του ΕΦΚΑ, για να βγάλουν την θηλιά που τους έβαλαν στο λαιμό τους τα τρία  κόμματα της συγκυβέρνησης. 

Τους καλούμε να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα αίτησης για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΥΠΕΡΒΑΣΗ

https://forms.gle/RaMziQZGQ4c5Pzco6

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου  Επικρατείας των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών - ΥΠΕΡΒΑΣΗ». Δρ. Κυριάκος Τόμπρας, τόνισε:

«Εμείς θα αγωνιστούμε από τα έδρανα της Βουλής με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» για να αλλάξουμε τους νόμους που στήθηκαν αποκλειστικά και μόνο για την προστασία των Τραπεζιτών και των αρπακτικών, των ξένων και ντόπιων fuds και εταιρειών διαχείρισης. Εκτιμήσαμε την ασυμβίβαστη στάση του Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος διεγράφη γιατί δεν ψήφισε στη Βουλή την κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας του 3ου Μνημονίου. 

Πάμε όλοι μαζί, για αγώνα μέσα από τη Βουλή!».

Ακούστε το Ηχητικό: Τι λέει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης για την διαγραφή του Νίκου Νικολόπουλου  επειδή οι δύο τους τότε δεν ψήφισαν την άρση προστασίας της 1ης κατοικίας.

https://fb.watch/k9Y3F0FjDa/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .