Πέμπτη, Απριλίου 27

“ΒΟΜΒΑ” ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ SINGULAR LOGIC! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΠΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΙΟΥ! ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ

SINGULAR

Η Singular Logic που για μια ακόμα φορά θα έχει την ευθύνη για τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου. Ήδη έχουν αρχίσει κάποιες φωνές που αναφέρονται στο αδιάβλητο της εταιρείας.

Η Ελληνική Λύση, μέσα απο τα δικά της θέματα, ζήτησε από την διακομματική επιτροπή, την έρευνα και ανάλυση του συστήματος της εταιρείας από ανεξάρτητους φορείς για να διαπιστωθεί ότι όλα λειτουργούν καλώς.

Όπως αναφέρει στο αίτημά της η Ελληνική Λύση, η εταιρία έχει αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς, με τον έναν εκ των δύο ιδιοκτητών να έχει στενές οικογενειακές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη. Στο κείμενο – αίτημα από τον εκπρόσωπο του κόμματος, Παύλο Σαράκη γίνονται και αναφορές στα συστήματα παρακολούθησης από το Ισραήλ.

Διαβάστε όλο το αίτημα ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .