Δευτέρα, Απριλίου 10

Γιώργος Χαρβαλιάς στο Black Monday: «Απαράδεκτη η τροπολογία απαγόρευσης του “κόμματος Κασιδιάρη” από τις εκλογές»

Ο συγγραφές του βιβλίου «Γιαβόλ! Αίμα, Λήθη και Υποτέλεια» που προλογίζει ο Κώστας Καραμανλής σε μια συνέντευξη-παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις

Γιώργος Χαρβαλιάς στο Black Monday: «Απαράδεκτη η τροπολογία απαγόρευσης του “κόμματος Κασιδιάρη” από τις εκλογές»
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαρβαλιάς, συγγραφέας του βιβλίου «Γιαβόλ! Αίμα, Λήθη και Υποτέλεια» ένα βιβλίο που προλογίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και έθεσε σε νέα βάση το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, μιλά σήμερα στον Τάσο Γκουριώτη τις 22:00 στην εκπομπή Black Monday της τηλεόρασης του PRONEWS.

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονικά πολιτική συγκυρία, μόλις 51 ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές

ο Γιώργος Χαρβαλιάς, στενός πολιτικός φίλος του Κ.Καραμανλή, αλλά και πρώην σύμβουλος του Α.Σαμαρά, μιλά για το θέμα της τροπολογίας και των κυβερνητικών παρεμβάσεων στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης προκειμένου να αποκλειστεί το «κόμμα Κασιδιάρη» από την Βουλή και την χαρακτηρίζει «απαράδεκτη».

Oι οποίες ωμές κυβερνητικές παρεμβάσεις, οδήγησαν και στην παραίτηση, μετά την καταγγελία τους, του προέδρου του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου Χ.Τζανερίκου, σήμερα.

Επίσης με την ακαδημαϊκή κατάρτισή του (Master στον τομέα των Σπουδών Πολέμων από το βρετανικό King’s College) και πολύπειρος δημοσιογράφος σε θέματα γεωπολιτικής, μιλά και αναλύει τον πόλεμο στην Ουκρανία και βέβαια για το βιβλίο του και τον περίεργο τρόπου που εξελίχθηκαν μεταπολεμικά οι ελληνογερμανικές σχέσεις, αποδεικνύοντας ότι τελικά οι Γερμανοί δεν «έφυγαν» ποτέ από την Ελλάδα.


H τηλεόραση του PRONEWS μεταδίδεται σε Πελοπόννησο, νότια Στερεά Ελλάδα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, νησιά Αργοσαρωνικού, Κύθηρα σε ελεύθερη λήψη μέσω DIGEA (δίαυλος 37, συχνότητα 602 ΜHz), στο κανάλι του Pronews TV στο YouTube, στο Pronews TV και φυσικά στο pronews.gr.

 

DIGEA (δίαυλος 37, συχνότητα 602 ΜHz), στο κανάλι του Pronews TV στο YouTube, στο Pronews TV και φυσικά στο pronews.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .