Δευτέρα, Απριλίου 10

“Εξοικονομώ” ή “εξαθλιώνω”; Η καταγγελία ενός μηχανικού που “έμπλεξε” με την κυβέρνηση του Κούλη! (Βίντεο)

Νέα εικόνα

Ο μηχανικός Νίκος Χριστόπουλος αποφάσισε να συνεργαστεί με το Δημόσιο, στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ” και, όπως καταγγέλλει, κινδυνεύει να πτωχεύσει και να μπει στη φυλακή εξ αιτίας του βασανιστηρίου της γραφειοκρατίας στο οποίο υποβάλλει το κράτος όσους κάνουν το λάθος να συνεργαστούν μαζί του.

Ο άνθρωπος όπως καταγγέλλει, έχει φτάσει στο σημείο να χρωστάει 25-30 χιλιάδες ευρώ στη τράπεζα και να του έχουν μπλοκάρει τον λογαριασμό επειδή δεν του δίνουν τα χρήματα από την επιδότηση.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%be%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%cf%8e-%ce%ae-%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b9%cf%8e%ce%bd%cf%89-%ce%97-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.