Σάββατο, Απριλίου 22

ΕΛΣΤΑΤ – Μειώνεται σταθερά ο πληθυσμός της Ελλάδας – Χώρα γερόντων χωρίς ελπίδα ανάκαμψης

Με αυτούς τους Μουσουλμάνους θέλουν να αντικαταστήσουν τους Έλληνες ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας αντί να δώσουν επιδόματα σε νέα ζευγάρια Έλληνες να τεκνοποιήσουν. Τους Μουσουλμάνους τους δίνουν και  σπίτια !

ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ  ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

Τα επίσημα στοιχεία της απογραφής του πληθυσμού της χώρας για το 2021, δημοσίευσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Οι ολοκληρωμένες μετρήσεις των αποτελεσμάτων των στοιχείων αναφέρουν πως ο συνολικός μόνιμος πληθυσμός της Ελλάδας..ανέρχεται σε 10.482.487 άτομα, εκ των οποίων το 51,1% είναι γυναίκες (5.356.510) και το 48,9% άντρες (5.125.977). Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των πολιτών της Ελλάδας έχει μειωθεί κατά 3,1%, συγκριτικά με την απογραφή του 2011.
Για τους εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς στη χώρα δεν έχουν δοθεί στοιχεία καθώς είναι αδύνατο να καταγραφούν.

Στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας παρατηρείται μείωση του πληθυσμού, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης καταγράφεται μείωση του πληθυσμού κατά 7,6%, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατά 4,6%, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κατά 10,3%, στην Περιφέρεια Ηπείρου 5%, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας 6,1%, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κατά 7,1%, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων κατά 1,6%, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κατά 4,6%, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κατά 6,6%, στην Περιφέρεια Αττικής μόλις κατά 0,4% και στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κατά 2,2%.


Που σημειώθηκε αύξηση πληθυσμού.

Συγκριτικά με την απογραφή του 2011, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κατέγραψε αύξηση πληθυσμού 6,1%, ενώ και η Περιφέρεια Κρήτης κατέγραψε πληθυσμιακή αύξηση ύψους 0,2%
https://taxalia.blogspot.com/2023/04/blog-post_4226.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.