Κυριακή, Απριλίου 9

Δολοφονία Καρολάιν: Οι γονείς της προχωρούν σε εκταφή της σορού


Μετά και την απόφαση για την πώληση του σπιτιού στην Αλόννησο, η οικογένεια κόβει κάθε δεσμό με την Ελλάδα

Δεν επιθυμούν να έχουν καμία σχέση με τη χώρα, όπου χάθηκε για πάντα η Καρολάιν. Οι γονείς της δολοφονημένης μητέρας, εκτός από το πωλητήριο που έβαλαν στο σπίτι τους στην Αλόννησο, προχωρούν και στην εκταφή της σορού της κόρης τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι της οικογένειας στην Αλόννησο μπορεί ακόμα να μην έχει πουληθεί, ωστόσο προκαλεί έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον με αποτέλεσμα η πώλησή του να θεωρείται βέβαια στο προσεχές διάστημα. Αυτό που μένει πλέον είναι η εκταφή της σορού της

Καρολάιν του χρόνου για να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες της οικογένειας με την Ελλάδα.

Οι κινήσεις της οικογένειας της Καρολάιν 

Στις Φιλιππίνες βρίσκεται πλέον και ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, δίπλα στη μικρή Λυδία και τη σύζυγό του Σούζαν, μετά την απόφαση της οικογένειας να ξεκινήσουν μια νέα ζωή. Ο ίδιος κ. Κράουτς περιέγραψε τα συναισθήματά του για την απόφαση να φύγει οριστικά από την Αλόννησο. «Λυπάμαι πολύ που πρέπει να φύγω από το παλιό μας σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις για μένα, αναμνήσεις που μπορώ να ξαναζήσω στις “ήσυχες” στιγμές μου», είπε με νόημα ο πατέρας της Καρολάιν. «Όταν είδα για πρώτη φορά το οικόπεδο που ήταν προς πώληση είπα “θα το πάρω”. Ήταν τέλειο, απομονωμένο, αλλά μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από την παλιά Χώρα. Είχε ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, πάνω από μια καταπράσινη κοιλάδα που ήταν αδύνατον να χτιστεί» συμπλήρωσε ο κ. Κράουτς.  Όπως είπε ο πατέρας της Καρολάιν έχει πολλές αναμνήσεις από την Αλόννησο που θα τις κρατά για πάντα.

 newsbreak.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .