Τετάρτη, Απριλίου 12

Πρωτοφανές σαμποτάζ υπουργών κατά του Κυριάκου: Προεξοφλούν ήττα στις εκλογές!

 Προεξοφλούν ήττα στις εκλογές, με τόσες πολλές τροπολογίες που κατέθεσαν ... σαν να μην υπάρχει αύριο!


 Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Η «νύχτα των μεγάλων τροπολογιών»: Ως πραξικόπημα κατά του εκλεγμένου πρωθυπουργού θα μείνει στην ιστορία η πρωτοφανής και αδιανόητη ενέργεια αρκετών υπουργών να καταθέσουν εκατοντάδες σελίδες υπουργικών τροπολογιών μέσα στη νύχτα, εώς τα ξημερώματα της 11ης Απριλίου.

Μιλάμε για τουλάχιστον 253 σελίδες με τροπολογίες που κατέθεσαν υπουργοί στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών το οποίο ψηφίζεται σήμερα. Και δεν μιλάμε μόνο για «παρατάσεις ρυθμίσεων» αλλά για κανονικά νομοσχέδια που μπαίνουν στο τελευταίο νομοσχέδιο που ψηφίζει η κυβέρνηση!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης έχουν προεξοφλήσει την ήττα Μητσοτάκη στις εκλογές και προσπαθούν τις τελευταίες ώρες να τακτοποιήσουν όλες τις εκκρεμότητες που έχουν. Μιλάμε για ένα πρωτοφανές σαμποτάζ κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους αχάριστους υπουργούς, που αν δεν ήταν ο Κυριάκος, θα έβλεπαν τα βουλευτικά έδρανα με το κυάλι!

Δεν είναι δυνατόν, την ίδια στιγμή που ο Κυριάκος διαβεβαιώνει τους πολίτες πως θα είναι ο αυριανός πρωθυπουργός, οι ίδιοι οι υπουργοί του να τον «τελειώνουν», νομοθετώντας με τροπο που δείχνει ότι η ήττα είναι δεδομένη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .