Δευτέρα, Απριλίου 17

Ρούλα Κορομηλά: Οι ευχές της για την Ανάσταση

«Η αγάπη μεγαλουργεί. Δώστε της χώρο και...»

Σε κλίμα κατάνυξης και λαμπρότητας, γιορτάζει η χριστιανοσύνη την Ανάσταση του Θεανθρώπου και τη νίκη του φωτός απέναντι στο σκοτάδι και της ζωής απέναντι στο θάνατο.

Η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να στείλει τις δικές της ευχές μέσω Instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια που χάρισε χθες, Μεγάλο Σάββατο, μια αξέχαστη βραδιά στους  τηλεθεατές με τους καλεσμένους της

στο «Σπίτι με το MEGA», ανέβασε μια φωτογραφία από το πλατό και έγραψε:

«Καλή Ανάσταση σε όλους. Ανάσταση στις ψυχες όλων μας. Η αγάπη μεγαλουργεί. Δώστε της χώρο και μοιράστε την απλόχερα σε όλους. Σε όσους είναι κοντά σας αλλά και σε αυτούς που η μοναξιά τους εξαντλεί συναισθηματικά και ψυχολογικά».

Η ανάρτησή της

Ένα ξεχωριστό «Σπίτι με το MEGA»

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου δύο χαρισματικές ερμηνεύτριες, η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου ανέλαβαν το εορταστικό πρόγραμμα του MEGA.

Με οικοδέσποινα, όπως πάντα, την Ρούλα Κορομηλά το «Σπίτι με το MEGA» παρουσίασε ένα μοναδικό πρόγραμμα με εκλεκτούς καλεσμένους και φυσικά πλούσιο σε… μουσική.

Λίγο μετά την Ανάσταση, η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου μετέτρεψαν το Σαββατόβραδο σε μια μαγική γιορτή γεμάτη μουσική, τραγούδια και πολλές ευχές.

Δίπλα τους βρέθηκαν δημοφιλείς καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής, που απογείωσαν το κέφι, και εκλεκτοί καλεσμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .