Δευτέρα, Απριλίου 17

Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κλέλια Ανδριολάτου μαζί και το Πάσχα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κλέλια Ανδριολάτου, το αγαπημένο δίδυμο του Maestro, βρέθηκαν στην Κέρκυρα για να γιορτάσουν το Πάσχα.

Μαζί και στις διακοπές του Πάσχα ο δημιουργός και πρωταγωνιστής του Maestro Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η συμπρωταγωνίστριά του Κλέλια Ανδριολάτου.Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί πόζαραν στον φακό για μια selfie με τα πιο λαμπερά τους χαμόγελα. Ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που ανέβασε τη selfie τους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Απηύθυνε μάλιστα κάλεσμα στους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς, καθώς ξεκινούν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Maestro, στέλνοντας και τις ευχές του για το Πάσχα.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι που μας συγκλόνισε μέσα από τη δραματική σειρά του Mega Maestro ανέβασε πολλές φωτογραφίες από το νησί της Κέρκυρας στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός πριν από μερικές ώρες κοινοποίησε φωτογραφίες και βίντεο από το πρωινό του Μεγάλου Σαββάτου, με το έθιμο των «Μπότηδων» και τη Φιλαρμονική της Κέρκυρας να πρωταγωνιστούν.

«Πρωινό ξυπνητήρι ☀️ Φιλαρμονική», γράφει η μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη λεζάντα που συνοδεύει μια από τις φωτογραφίες της, με τα likes να πέφτουν βροχή.

Το post του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο τηλεοπτικός μας «Maestro» είχε μία ευχάριστη συνάντηση με την Κλέλια Ανδριολάτου. Και οι δύο βρέθηκαν στην πανέμορφη Κέρκυρα για τις ημέρες του Πάσχα.

«Να μαζευόμαστε σιγά σιγά γιατί αρχίζουμε πάλι στο νησί… Καλό μας Πάσχα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Σε ένα στιγμιότυπο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδειξε το έθιμο των Μπότηδων, ενώ σε μία κανάτα αναγραφόταν η λέξη Maestro.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που όλο το καστ της σειράς του Mega βρέθηκε, πριν από κάποιες ημέρες στους Παξούς για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου που θα επιστρέψει με τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν έχουν ήδη γραφτεί, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να φροντίζει ώστε να μην κάνει spoiler για τις εξελίξεις της πλοκής.

Δημοσιεύει φωτογραφίες από τα γυρίσματα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει πολλά για το σενάριο. Για αυτό και επιλέγει να ανεβάζει κυρίως φωτογραφίες τοπίων από το νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .