Κυριακή, Απριλίου 23

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η συγκινητική ανάρτηση για τους γονείς της – ΦΩΤΟ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η συγκινητική ανάρτηση για τους γονείς της – ΦΩΤΟ

Μία συγκινητική ανάρτηση για τους γονείς της έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την ονομαστική της εορτή που φέτος συνέπεσε με την μαύρη επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλησε να ευχαριστήσει με τον δικό της τρόπο τους γονείς της, τον Νίκο Κωνσταντόπουλο και τη Λίνα Αλεξίου, που «μου έδωσαν πάρα πολλά, με πιο σημαντικά από όλα το παράδειγμά τους, την αστείρευτη αγάπη τους κι αυτή τη φοβερή ελευθερία να είμαι ο εαυτός μου, να διεκδικώ τα όνειρά μου, να αμφισβητώ, να αναρωτιέμαι, να μάχομαι, να παλεύω ακόμη και για ό,τι

θεωρείται αδύνατο», όπως αναφέρει.

«Ο χρόνος που περάσαμε μαζί, παραμονή της προκήρυξης των εκλογών, θα είναι σε αυτήν την περίοδο πηγή δύναμης και φυλακτό μου! Κι οι ευχές τους ανήμερα της γιορτής μου, στήριγμα για κάθε δοκιμασία και δυσκολία!», τονίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

 

Κι ο χρόνος που περάσαμε μαζί, παραμονή της προκήρυξης των εκλογών, θα είναι σε αυτήν την περίοδο πηγή δύναμης και φυλακτό μου! Κι οι ευχές τους ανήμερα της γιορτής μου, στήριγμα για κάθε δοκιμασία και δυσκολία!».

https://www.enikos.gr/politics/zoi-konstantopoulou-i-sygkinitiki-anartisi-gia-tous-goneis-tis-foto/1956494/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .