Πέμπτη, Απριλίου 6

Μ.Κώνστας: «Εν δράσει εγκληματικές οργανώσεις έχει η ακροαριστερά αλλά κανείς δε νιώθει την ανάγκη να διώξει και να συλλάβει τους ενόχους»

«Πιστεύω ότι υπηρετούν τις μεθοδεύσεις του πολιτικού συστήματος»

Μ.Κώνστας: «Εν δράσει εγκληματικές οργανώσεις έχει η ακροαριστερά αλλά κανείς δε νιώθει την ανάγκη να διώξει και να συλλάβει τους ενόχους»
Ο πρόεδρος του «Εθνικού Μετώπου», Μάνος Κώνστας, μιλώντας στην τηλεόραση του PRONEWS και τον Τάσο Γκουριώτη, στην εκπομπή Black Monday, εξέφρασε την εύλογη απορία του γιατί ενώ υπάρχουν και δρουν πολλές ακροαριστερές εγκληματικές οργανώσεις κανείς από την Πολιτεία δεν ενδιαφέρεται να συλλάβει τους ενόχους σωρείας εγκληματικών πράξεων.

Αναφερόμενος στο απώτατο εκλογικό όριο στο οποίο είχε φτάσει το 2013 η Χρυσή Αυγή με το

ποσοστό του 9+ % ο πρόεδρος του εθνικού μετώπου Μάνος Κώνστας είπε ότι αυτό από μόνο του απέδειξε ότι υπήρχε μεγάλο περιθώριο στην ελληνική κοινωνία για να ακουστεί μία εθνικιστική πρόταση.

Το πρόβλημα με τη Χρυσή Αυγή είναι πως δεν είχε τελικά ένα θετικό αποτέλεσμα με την πολιτική που ακολούθησε καθώς ήταν απροετοίμαστο το κόμμα να ανταποκριθεί σε έναν τέτοιο μεγάλο ρόλο, όπως επίσης δεν του το επέτρεψε η σύνθεση του πολιτικού προσωπικού του κόμματος η οποία δεν ήταν κατάλληλη, ενώ ηγεσία της δεν ανέπτυξε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα προφανώς μην πιστεύοντας στον κυβερνητισμό, καθώς θεωρούσε πως δεν υπήρχε περίπτωση να κυβερνήσει.

Επίσης δέχτηκε έναν λυσσώδη αγώνα από το σύστημα με αφορμή και την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και άλλων περιστατικών που τους οδήγησαν σε μία δικαστική περιπέτεια που είχε ως κατάληξη την φυλάκιση δεκάδων στελεχών και μελών του κόμματος.

Σε ότι αφορά την δολοφονία του Παύλου φύσα ο Μάνος Κώνστας είπε ότι δεν ευθύνεται γι’ αυτό η πολιτική ηγεσία της χρυσής Αυγής καθώς αυτή η συγκεκριμένη δυσάρεστη κατάσταση θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε κόμμα.

Διότι όταν υπάρχει μία πεζοδρομιακή σύγκρουση μπορεί να συμβεί ένα τέτοιο ατυχές περιστατικό και να σκοτωθεί ένας άνθρωπος.

Το λάθος της πολιτικής ηγεσίας της Χρυσής Αυγής ήταν ότι είχε επιλέξει την πολιτική της πεζοδρομιακής σύγκρουσης.

«Στην δικογραφία συγκέντρωσαν μία σειρά από υποθέσεις, τις οποίες κατέστησαν συνεκτικές κατά μία έννοια, είναι πολλά τα περιστατικά με κορυφαίο περιστατικό την δολοφονία του Π.Φύσσα, ή και την επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες στο Πέραμα.

Τα περιστατικά αυτά συνετέλεσαν το πλαίσιο που δημιουργήθηκε για να χαρακτηριστεί το κόμμα ως εγκληματική οργάνωση.

Τώρα το αν θα έπρεπε να αξιοποιεί την πολιτική της βίας η χρυσή Αυγή είναι θέμα ιστορικής παρατήρησης. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος χρήσης πεζοδρομιακής βίας.

Αλλά θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι στην Ελλάδα έχει επικρατήσει η πεζοδρομιακή βία των Antifa, των αναρχικών, τον ακροαριστερών, υπάρχει ένα πραγματικό παρακράτος.

Σκεφτείτε πόσες καταλήψεις υπάρχουν, θα σας θυμίσω πως μόνο τις τελευταίες 20 μέρες έχουν χτυπηθεί πάρα πολλοί πατριώτες πολιτικοί ή απλά στελέχη, είτε απλοί πολίτες που ανήκουν στο κίνημα.

Έχουμε υποστεί καταστροφές καταστημάτων, καταστροφές αυτοκινήτων, και όλα αυτά συμβαίνουν από εγκληματική οργάνωση που έχει στήσει το παρακράτος και κανένας εισαγγελέας δεν ασχολείται.

Δε σας κρύβω ότι προτιθέμεθα να φτάσουμε στον Άρειο Πάγο, στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, και στον αρχηγό της Αστυνομίας θέτοντας το ερώτημα:

Όλες αυτές οι υποθέσεις δεν πρέπει να εξηγηθούν; Σκεφτείτε το εξής:

Γίνονται όλες αυτές τις επιθέσεις και αυτοί που τις διαπράττουν μετά τις αναρτούν στο Ιndymedia.

Και δεν πηγαίνει κανείς να τους πει ότι “ρε παιδιά εδώ εγκληματείτε”.

Και δεν τους συλλαμβάνουν και ούτε τους απαγορεύουν να δημοσιεύουν τα εγκλήματα τους. Και μάλιστα αναδημοσιεύουν και προκηρύξεις!

Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής έγινε μία δίκη η οποία κατά τη γνώμη μου δεν ήταν δίκαιη δίκη και ταυτόχρονα δεν αναφερόμαστε καθόλου στο άκρως εγκληματικό παρακράτος της ακροαριστεράς που υπηρετεί το πολιτικό σύστημα.

Υπηρετεί δηλαδή τις κεντρικές πολιτικές μεθοδεύσεις του πολιτικού συστήματος και ποιες είναι αυτές;

Να μπορέσουν οι λαθρομετανάστες να εισάγονται ελεύθερα και να μπορέσουν να εγκατασταθούν και να δημιουργήσουν έτσι συνθήκες αντικατάστασης πληθυσμού.

Έχουμε δηλαδή να αντιμετωπίσουμε αντικατάσταση πληθυσμού. Ποιοι του εξυπηρετούν αυτό;

Οι δυνάμεις της άκρας αριστεράς. Που αντιδρούν σε όλες τις λαϊκές κινητοποιήσεις, όπου ο κόσμος λέει ότι “καταστρέφουν τις πόλεις μας, καταστρέφεται ο κοινωνικός ιστός, καταστρέφεται το αύριο της ελληνικής οικονομίας”.

Πιστεύω πως όλο αυτό το παρακράτος δεν είναι τυχαίο και ούτε η λειτουργία του είναι άμοιρη ευθυνών και δεν συσχετίζεται με την πολιτική εξουσία.

Σχετικά με την δολοφονία των Γιώργου Φουντούλη και Μάριου Καπελώνη είπε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κανείς γι’ αυτό το έγκλημα.

Αναφέρθηκε μετά και στις δολοφονίες δημοσιογράφων που δεν εξιχνιάστηκαν με την πιο πρόσφατη αυτή του Γιώργου Καρράιβάζ, όπως επίσης και στην απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου «και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά γίνονται με την ανοχή για να μην πω με την συνεργεία του πολιτικού συστήματος».

Αναφερόμενος και στις καμιά εικοσαριά δολοφονίες προσώπων του χώρου της παρανομίας τα τελευταία χρόνια είπε πως «Εδώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι η Νέα Δημοκρατία το 2019 εκλέχτηκε κυβέρνηση με κεντρικό της σύνθημα τον περιορισμό της εγκληματικότητας και την επαναφορά της έννομης τάξης.

Αντίθετα, επί των ημερών της έχουν συμβεί όλα αυτά τα περιστατικά».

Μάλιστα αναφερόμενος στους ανθρώπους της νύχτας που δολοφονήθηκαν είπε πως ένας εξ’αυτών δολοφονήθηκε στη Νέα Σμύρνη μέσα σε καφετέρια όπου θα μπορούσε να σκοτωθεί εύκολα ένας αθώος άνθρωπος όπου απλώς έπινε τον καφέ του.

Πρόσθεσε ότι έχουμε ένα φαινόμενο βαριάς εγκληματικότητας που δεν υπήρχε πριν δύο δεκαετίες και το οποίο με βάση τα δημογραφικά, στατιστικά και αριθμητικά δεδομένα οφείλεται στην είσοδο πολλών ξένων στοιχείων.

«Βεβαίως υπάρχουν και Έλληνες εγκληματίες πάντοτε υπήρχαν άλλα με την είσοδο των ξένων προσθέσαμε 400% περισσότερη εγκληματικότητα».

Στην αναφορά πως η σημερινή βαριά εγκληματικότητα συντελείται κυρίως από τους Ρομά και τους Αλβανούς προχώρησε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα και εύστοχη παρατήρηση.

«Σε ό,τι αφορά το έγκλημα των Τεμπών έβλεπα τους συγγενείς των θυμάτων οι οποίοι αναφερόμενη στα εγκλήματα της κλοπής του χαλκού που δημιουργεί πρόβλημα στην ασφάλεια των σιδηροδρόμων και όταν έφταναν στο ζήτημα των Ρομά οι οποίοι είναι οι κύριοι οι ένοχοι, βεβαίως θα υπάρχουν και άλλοι, αλλά είναι κυρίως αυτοί οι οποίοι ενοχοποιούνται, δεν τολμούσαν να αναφέρουν τα ονόματα, δηλαδή να προσδιορίσουν τους υπαίτιους, και έλεγαν οι ευπαθείς ομάδες.

Δηλαδή, προσέξτε, η πολιτική ορθότητα έχει επιβάλει ακόμα και στο θύμα πως να μιλάει. Πατέρας πονεμένος που έχει χάσει το παιδί του να μην τολμάει να πει αυτό που θέλει, γιατί φοβάται».

Ο Μ.Κώνστας στην εκπομπή του Τάσου Γκουριώτη ανακοίνωσε και την αποχώρηση του «Εθνικού Μετώπου» από την σύμπραξη με τους Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη για δύο λόγους:

«Έτσι όπως είναι η τροπολογία που ψήφισε η κυβέρνηση θεωρούμε πως το κόμμα δεν μπορεί να κατέλθει στις εκλογές (να περάσει τον σκόπελο του Αρείου Πάγου).

Βέβαια, οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να κατέλθουν τις εκλογές και είναι θεμιτή η προσπάθειά τους να καταστρατηγήσουν ένα νόμο ο οποίος νόμος καταστρατηγεί την ελεύθερη βούληση των πολιτών.

Είναι ένας άδικος νόμος, ο οποίος ακρωτηριάζει το εκλογικό σώμα, δημιουργώντας πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.

Και απορώ πως το επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής θεωρεί αυτό το νόμο θεμιτό.

Μάλιστα για να ξεπεράσουν το σκόπελο της αντισυνταγματικότητας του νόμου αυτού, ο νόμος δεν αναφέρεται στο δικαίωμα του Ηλία Κασιδιάρη να εκλεγεί, αφού δεν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα, αλλά στο κώλυμα εκλογιμότητας του κόμματος. Δηλαδή ο Κασιδιάρης μπορεί να πολιτευτεί αλλά κανένα κόμμα δεν μπορεί να τον συμπεριλάβει στις τάξεις του!»

 pronews.gr στο Instagram

Ο δεύτερος λόγος της αποχώρησης του «Εθνικού Μετώπου» ήταν η ανακοίνωση της ανάληψης της ηγεσίας του κόμματος «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη από τον συνταξιούχο δικαστικό Α.Κανελλόπουλο.

 

Ο δεύτερος λόγος της αποχώρησης του «Εθνικού Μετώπου» ήταν η ανακοίνωση της ανάληψης της ηγεσίας του κόμματος «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη από τον συνταξιούχο δικαστικό Α.Κανελλόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.