Πέμπτη, Απριλίου 27

Συγκλονίζει ο Γιώργος Πάντζας για την πιο δύσκολη απώλεια του: «Ήταν πολύ ωραία χρόνια όσο ήταν κοντά μου, δυστυχώς δεν έζησε»

 

OΓιώργος Πάντζας μίλησε στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη στο OPEN και αναφέρθηκε στην δύσκολη διαχείριση της απώλειας της αγαπημένης του μητέρα αλλά και τους αείμνηστους συναδέλφους του, Αλίκη Βουγιουκλάκη και Λάμπρο Κωνσταντάρα.

 Ειδικότερα, ο Γιώργος Πάντζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η μητέρα μου ήταν η μεγάλη αγάπη της ζωής μου. Ότι έχω φτιάξει στην ΕΡΤ το οφείλω στη μητέρα μου. Την έχασα πολύ νωρίς, πάρα πολύ νωρίς. Στα 57 της χρόνια. Όταν δηλαδή είχα τη δυνατότητα να της προσφέρω πολλά πράγματα, να έχει μια πολύ πιο άνετη ζωή απ’ ότι έζησε γιατί έζησε μια πολυτάραχη ζωή με τον πατέρα μου».


«Ο πατέρας μου έκανε 17 χρόνια εξορία, το σπίτι ήταν διαλυμένο, οι ευθύνες όλες στην πλάτη της μάνας μου. Αυτή μου είπε να πάω σε δραματική σχολή και πήγα στο Εθνικό γιατί τότε δεν πλήρωναν τότε, δεν είχα λεφτά να πάω σε ιδιωτική σχολή. Από την πρώτη μέρα που έδωσα εξετάσεις στη δραματική σχολή μέχρι που βγήκα στην πρεμιέρα μου ήταν δίπλα η μητέρα μου. Όσο ήταν κοντά μου ήταν πολύ ωραία χρόνια. Δυστυχώς δεν έζησε να δει ούτε τα παιδιά μου ούτε την γυναίκα μου ούτε τα εγγόνια μου.«Στον Λάμπρο Κωνσατντάρα οφείλω όλη την καλλιτεχνική μου καριέρα. Είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε, ούτε πατέρας μου να ήταν. Από εκεί και πέρα χρωστάω πολλά και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το «Χτυποκάρδια στο θρανία» το έπαιξα πρώτος εγώ στο θέατρο και μετά το έπαιξε στον κινηματογράφο ο πολύ καλός ηθοποιός, Δημήτρης Παπαμιχαήλ» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Πάντζας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

 https://thecaller.gr/lifestyle/sygklonizei-o-giorgos-pantzas-gia-tin-pio-dyskoli-apoleia-toy-itan-poly-oraia-chronia-oso-itan-konta-moy-dystychos-den-ezise/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .