Τετάρτη, Απριλίου 12

Μάκης Δελαπόρτας για Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Πρέπει να προφυλάξει την υστεροφημία της μητέρας του»

Μάκης Δελαπόρτας για Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Πρέπει να προφυλάξει την υστεροφημία της μητέρας του»

Ο Μάκης Δελαπόρτας σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε στην μακροχρόνια σχέση με την αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου αλλά και την πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν η δεύτερη μητέρα μου. Ξεκίνησα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο, όταν ήμουν 17 χρονών και η δεύτερη χρονιά ήταν με την Βλαχοπούλου. Από τότε με την Ρένα

δεθήκαμε πάρα πολύ. Εκείνη με στήριξε στα πρώτα μου βήματα και εγώ πια ήμουν πολύ κοντά της στις δύσκολες μέρες της», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» .


 

«Η Αλίκη είναι αυτή που είναι ακόμα και σήμερα. Η δύναμη της, αυτός ο ήλιος που εξέπεμπε ως προσωπικότητα νομίζω πως δεν θα το ξαναδούμε εύκολα. Νομίζω πως η δήλωση του Γιώργου Λιάνη ήταν μια άτυχη στιγμή του. Επειδή έχει μια ποιότητα σαν άνθρωπος, μπορεί να ήθελε να το περάσει λίγο ως χιούμορ ή να κολακέψει την Αλίκη αλλά ήταν άτυχο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Η αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ είναι δική του απόφαση. Εάν το αισθάνεται έτσι, καλά έκανε και το έκανε γιατί με έναν τρόπο και εκείνος πρέπει να προφυλάξει την υστεροφημία της μητέρας του. Εγώ γενικότερα είμαι κοντά στον Γιάννη», κατέληξε ο Μάκης Δελαπόρτας.

govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .