Τετάρτη, Απριλίου 12

Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της μετά την πώληση των εμβληματικών γυαλιών του Ανδρέα Παπανδρέου

Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της μετά την πώληση των εμβληματικών γυαλιών του Ανδρέα Παπανδρέου

Τα εμβληματικά γυαλιά οράσεως του Ανδρέα Παπανδρέου που είχαν γίνει σήμα κατατεθέν του, πουλήθηκαν για 25.000 ευρώ σε δημοπρασία που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και πιο συγκεκριμένα για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου απέκτησε στη δημοπρασία ένας νεαρός εφοπλιστής, ο οποίος δεν ήθελε να γίνει γνωστή η ταυτότητά του και είχε

βάλει ως στόχο να τα αποκτήσει διότι είχε μεγάλη αγάπη στον αείμνηστο ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Ωστόσο, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μιλώντας στο «Πρωινό», ανέφερε πως δεν πρόκειται για τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου που γράφουν όλοι, αλλά ένα παλιότερο ζευγάρι.

«Ήθελα να σχολιάσω ότι εφόσον επρόκειτο για ιερό σκοπό, γιατί δεν ήρθαν σε επαφή με εμένα οι άνθρωποι αυτοί να τους δώσω εγώ τα εμβληματικά γυαλιά; Δεν αμφισβητώ το ότι ήταν ένα παλιό ζευγάρι γυαλιά του Ανδρέα, αλλά αυτά τα εμβληματικά, όπως εσείς λέτε και που είναι τα ίδια της φωτογραφίας, θα μπορούσα να τους τα έχω δώσει εγώ. Τα ακριβή γυαλιά της φωτογραφίας τα έχω εγώ. Εννοείται, για αυτό σας το λέω» τόνισε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.


 


 

 govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.