Σάββατο, Απριλίου 22

Τάσος Τρύφωνος: «Στεναχωρήθηκα για τον Γιώργο Λιάνη και τον Γιάννη Παπαμιχαήλ»

Τάσος Τρύφωνος

"Θα το έκοβα εάν δεν υπήρχε στο βιβλίο το οποίο βγήκε πριν δύο χρόνια" εξομολογήθηκε ο Τάσος Τρύφωνος.

Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Τάσος Τρύφωνος, την Παρασκευή, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην εκπομπή συνεντεύξεων που παρουσιάζει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην Κυπριακή τηλεόραση και την πρόσφατη πολυσυζητημένη συνέντευξη του Γιώργου Λιάνη

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Τρύφωνος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν τους πείθω όλους στο Τετ Α Τετ, εντάξει, υπάρχουν και πρόσωπα που δεν έχω συναντήσει. Ας πούμε, θέλω πολύ τον Σταύρο Ξαρχάκο αλλά δεν κάνει συνεντεύξεις. Πρόσφατα, για παράδειγμα, βρεθήκαμε με τον Σταμάτη Σπανουδάκη που για χρόνια προσπαθούσα και τσούκου τσούκου, ναι, τα κατάφερα».

«Μου έχει μείνει απωθημένο ο Μίκης Θεοδωράκης αλλά όταν είχα ξεκινήσει εγώ, είχαν ξεκινήσει και τα προβλήματα της υγείας του. Δεν ήταν εύκολο να δώσει συνέντευξη. Μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι που είναι ιστορία. Κάνεις δηλαδή μια εκπομπή μαζί τους και είναι σαν να έχεις βγάλει έναν χρόνο στο πανεπιστήμιο ή και τα τέσσερα χρόνια στο πανεπιστήμιο».

«Είναι δεύτερη μου φύση η συνέντευξη, από μικρός ήθελα να κάνω οπότε έχω κάνει χιλιάδες συνεντεύξεις ραδιοφωνικές, τηλεοπτικές, σε έντυπα. Μου βγαίνει φυσικά. Πρέπει να υπάρχει μια ροή στη συνέντευξη και ο άλλος να σε εμπιστεύεται, να ξέρει ότι δεν πας να τον κανιβαλίσεις και να βγάλεις κάτι που δεν θέλει. Υπάρχουν καλεσμένοι που μου ζήτησαν να μην παίξει κάτι που μου έχουν πει και το έκανα. Υπάρχουν και στιγμές που το έκανα και μόνος μου γιατί μετά στο μοντάζ, επειδή έχω εμπειρία τόσα χρόνια, καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να είπε κάτι και να παρεξηγήθει μετά τη σήμερον ημέρα».

«Αυτό με τον Γιώργο Λιάνη με στεναχώρησε πάρα πολύ. Στεναχωρήθηκα και για τον Λιάνη και για τον Παπαμιχαήλ. Εννοώ πως δεν ήθελα να στεναχωρηθεί ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, τον οποίο επίσης ξέρω χρόνια. Θα το έκοβα εάν δεν υπήρχε στο βιβλίο το οποίο βγήκε πριν δύο χρόνια. Υπήρχε όμως στο βιβλίο, γράφτηκε, κυκλοφόρησε, έκανε και επιτυχία όπως ξέρω γιατί είναι καταπληκτικό αυτό το βιβλίο του Λιάνη με απίστευτες προσωπικότητες να δίνουν συνεντεύξεις. Δεν περίμενα τις αντιδράσεις και μάλιστα στεναχωρήθηκα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Τάσος Τρύφωνος στην ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .