Σάββατο, Απριλίου 22

Μανούσος Μανουσάκης για Αλέξη Γεωργούλη: «Εάν αποδεχθεί είναι οδυνηρό»

Μανούσος Μανουσάκης για Αλέξη Γεωργούλη: «Εάν αποδεχθεί είναι οδυνηρό»

Ο Μανούσος Μανουσάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τις σοβαρές καταγγελίες που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής, Αλέξης Γεωργούλης.

«Η κατηγορία είναι πάρα πολύ σοβαρή. Η καταγγέλλουσα είναι μία γυναίκα που δεν θα μπορούσε να φανταστεί κάτι από το πουθενά. Παρ’ όλα αυτά είμαστε ακόμη σε μία διαδικασία διερεύνησης των

πραγματικών γεγονότων. Εάν αποδεχθεί, είναι οδυνηρό. Είναι ανατριχιαστικό να έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε έναν χώρο όπως η Ευρωβουλή. Αυτό δε σημαίνει κάτι για τους Έλληνες πολιτικούς ή ηθοποιούς, είναι μία εξαίρεση», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

«Το ότι δημοσιοποιήθηκε το όνομα του θύματος είναι κάτι αφ’ εαυτού εξοργιστικό, δε συμβαίνει ποτέ και πουθενά, εάν δεν το θελήσει το ίδιο το θύμα. Δεν ξέρω με ποια σκοπιμότητα έγινε αλλά αποτελεί αξιόποινη πράξη», είπε σε άλλο σημείο ο Μανούσος Μανουσάκης.

«Οποιοσδήποτε έχει κάνει κάτι τέτοιο είναι λυπηρό και το “λυπηρό” είναι μία επιεικής έκφραση. Είναι ανατριχιαστικό», αναφέρει κλείνοντας για το θέμα ο Μανούσος Μανουσάκης.

 Govastiletto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.